Forum » Pomoč in nasveti » Kopiranje profilov v XP-jih
Kopiranje profilov v XP-jih
Dodge ::
Lep pozdrav,
imam majhno težavo, in sicer sem kreiral še en profil na mojih XP-jih, stvar, ki bi jo želel pa je, da bi lahko bil ta profile "identičen" nekemu drugemu profilu.
Sicer sem kopiral določene datoteke iz Documents and settings, iz mape starega profila v nov profil...vendar pa so se skopirale le ikone za dektop...rad pa bi skopiral vse.
Najlepša hvala za pomoč!
imam majhno težavo, in sicer sem kreiral še en profil na mojih XP-jih, stvar, ki bi jo želel pa je, da bi lahko bil ta profile "identičen" nekemu drugemu profilu.
Sicer sem kopiral določene datoteke iz Documents and settings, iz mape starega profila v nov profil...vendar pa so se skopirale le ikone za dektop...rad pa bi skopiral vse.
Najlepša hvala za pomoč!
Lep pozdrav , A.Š.
Ammm najprej thnx za odgovor...samo nekako to ne dela najbolje, ker mi, ko skoraj pride do konca javi, da določenih datotek ne more kopirati(?)
Lep pozdrav , A.Š.
jan01 ::
Ja, če si prijavljen kot tisti user, ki ga kopiraš, pač ne more dostopati do nekaterih datotek.
Hmm ok, recimo da to bo slo...sedaj imam pa se eno vprašanje, ali se pri tem kopirajo tudi izgled in nastavitve npr. v takbaru oz. toobaru od XP-jev...in če ne, kje se pa to skopira.
Najlepša hvala za informacije.
Najlepša hvala za informacije.
Lep pozdrav , A.Š.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z inštalacijo??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1462 (1330) | Jin |
» | Zaščita DVD diskaOddelek: Programska oprema | 2474 (1884) | bosmla |
» | kako prestaviti uporabniške profile (Documents and Settings) na drug diskOddelek: Operacijski sistemi | 1652 (1367) | sidd |
» | [win xp] ne naloži profilaOddelek: Operacijski sistemi | 1117 (1072) | Hair |
» | Mandatory Profiles za vse uporabnike (odjemalci: Win9x; PDC: Samba na Linuxu)?Oddelek: Operacijski sistemi | 1200 (1078) | pirx |