Forum » Programska oprema » Yahoo outlook
Yahoo outlook
anchi79 ::
Pozdravljeni!
Imam eno vprašanje in sicer poskušala sem naredit yahoo prek outlooka, pa mi nikakor ne gre, ker me vedno sprašuje o geslu (vsaki 2 minuti), čeprav ko kliknem OK nič naredi. Prosim pomagajte!
lp, Anja
Imam eno vprašanje in sicer poskušala sem naredit yahoo prek outlooka, pa mi nikakor ne gre, ker me vedno sprašuje o geslu (vsaki 2 minuti), čeprav ko kliknem OK nič naredi. Prosim pomagajte!
lp, Anja
marsovcek ::
Da bi lahko uporabljala Yahoo mail preko Outlooka moraš v teoriji imeti (plačljiv) Mail plus. Lahko ga pa usposobiš z dodatnim programčkom... preberi tukaj.
Hvala marsovcek...pa še eno vprašanje, in sicer kako nastavim, da mi bo outlook npr. iz gmaila vlekel dol v svojo mapo, yahoo v svojo mapo, itd.
Hvala ze vnaprej,
Lp Anja
Hvala ze vnaprej,
Lp Anja
In še eno vprašanje, nevem zakaj mi ne gre pošiljanje z outlooka (npr. z gmail naslovom)?
lp, Anchi
lp, Anchi
marsovcek ::
Predpostavljam, da imaš narejene mape in omogočeno pošto za gmail in yahoo. Trenutno gledam nek praOutlook, ampak ukazi bi morali biti približno enaki :
Tools -> Message rules -> Mail. Odkljukaš "Where To contains people" in "Move it to specified folder". Potem v spodnjem delu okna klikneš na podčrtano "Contains people", dodaš npr. "jaz@yahoo.com", nato podobno narediš za "Specified folder". Poimenuješ pravilo, npr. Yahu in se odklikaš ven. Če že imaš dolnaloženo pošto, klikneš še "Apply now".
Nato ponovi vajo za gmail.
Tools -> Message rules -> Mail. Odkljukaš "Where To contains people" in "Move it to specified folder". Potem v spodnjem delu okna klikneš na podčrtano "Contains people", dodaš npr. "jaz@yahoo.com", nato podobno narediš za "Specified folder". Poimenuješ pravilo, npr. Yahu in se odklikaš ven. Če že imaš dolnaloženo pošto, klikneš še "Apply now".
Nato ponovi vajo za gmail.
imam gmail in yahoo prek outlooka...in zdaj sem probala pa mi gre posiljanje prek yahoo-ja, gmaila pa ne (verjetno je outgoing server napačen ali kaj?
lp, anchi
lp, anchi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25216 (11846) | donvito |
» | Gmail - kje so funkcije, da dobiš potrjeno, da je nekdo odprl tvoj mailOddelek: Pomoč in nasveti | 1029 (901) | fulgur |
» | gmail - obupno trapast (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7780 (6339) | Tody |
» | Yahoo Mail za zdaj še pred Hotmailom in GmailomOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9666 (7547) | ABX |
» | Gmail, Yahoo, HotmailOddelek: Omrežja in internet | 2684 (2289) | slitkx |