Forum » Operacijski sistemi » kako instalirati RAID v windows XP Asus P5B Deluxe
kako instalirati RAID v windows XP Asus P5B Deluxe
meszaj ::
Pozdravljeni!
Imam plosco Asus P5B Deluxe ter dva diska, ki sem ju postavil v raid0 polje. Ker nimam disketnika, ne morem vstaviti med instalacijo raid driverjev.
Driverje sem sksual integrirati z Nliteom, pa jih ne morem, ker uradni driverji nimajo nobene *.inf datoteke.
Kaj mi je storiti?
Hvala za pomoc
Imam plosco Asus P5B Deluxe ter dva diska, ki sem ju postavil v raid0 polje. Ker nimam disketnika, ne morem vstaviti med instalacijo raid driverjev.
Driverje sem sksual integrirati z Nliteom, pa jih ne morem, ker uradni driverji nimajo nobene *.inf datoteke.
Kaj mi je storiti?
Hvala za pomoc
m_a_t ::
Jaz uporabim en cd-rw pa v kopijo Windowsov z nLitom še driverje za raid controler not zbašem, pa dela.
Edit: sori sm sele zdej do konca prebral
Edit: sori sm sele zdej do konca prebral
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m_a_t ()
meszaj ::
Sedaj sem koncno uspel najti driverje in jih integrirarti na cd z nliteom. Driverje prepozna in nadaljuje z setupom. Nato pa mi javi napako "The request could not be performed because of an I/O device error F:\i386\asms"
Kaksne ideje?
Kaksne ideje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri sata driver je pravi za TOSHIBA SATELLITE L40-Q17???Oddelek: Strojna oprema | 5795 (2618) | Leoon |
» | vista ---> xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1219 (1122) | comgen |
» | HP Laptop & winXP instalacija (HP particije)Oddelek: Strojna oprema | 1729 (1627) | Rippy |
» | Vista Business OEM medij-->kje dobit?Oddelek: Operacijski sistemi | 1296 (1201) | Gogo |
» | [ win xp] problem z prepoznavanjem diska pri instalacijiOddelek: Operacijski sistemi | 1103 (989) | skylon |