» »

Explorer najde čudne strani

Explorer najde čudne strani

Rokomah ::

Imam Windowse XP in uporabljam Internet Explorer.
V iskalniku Yahoo ali Google, ko pritisnem na povezavo neke strani, mi vedno odpira eno čundo stran :

-odstranjena povezava na torrent tracker-

Očitno imam nekaj določeno ali v virus skanerju ali kje drugje.
Kako se tega rešim????

OmegaBlue ::

Imaš nameščen kak čuden search toolbar? In ali ti preusmerja samo eno določeno stran, vse povezave, vedno na isto stran? Daj malo bolj opiši...
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Da malo bolj opišem moj problem:

Če pritisnem z miško na povezavo najdeno , npr. v Googlo, mi vedno odpre isto stran in to je tale stran
Te je nakakšen iskalnik ali nekaj podobnega.

Če pa ne kliknem na povezavo, ampak direktno napišem naslov strani ali jo kopiram in pastam v okvirček, pa deluje pravilno in se odpre prava iskana stran.
Pojma nimam kaj bi to bilo ???

Matev ::

reinstaliri winse
ali pa uporabljaj firefox

OmegaBlue ::

Hah prej bi bil to kak spyware ali podobna zalega. Preskiniraj svojo mašino s kakšnim orodjem in znebi se IE.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

AndrejS ::

tools --> manage add-ons pa poglej če maš kaj čudnega

Prej sem pozabil napisati še to, da se mi to dogaja od takrat, ko imam updejtano zadnjo verzijo IE 7.0
Po mojem je to kakšna zaščita proti spareweru ali kaj podobnega.

Še rabim pomoč prosim!!!!

Rotaidal ::

Uporabljaj Firefox 2.0, ali pa Opero 9.

StratOS ::

Ne vem, zakaj vedno kritizirate internet brskalnike in hočete naj si vedno novega oz. drugega gor inštalirajo.
Naj prej poskrbi za svojo varnost in ravnanje in stvar bo čist uredu delala tudi na ostalih brskalnikih.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."

Zgodovina sprememb…

• spremenila: StratOS ()

aco111 ::

Firefox je definitivno bolj varen od IE. IE že dober čas ne uporabljam, samo za windows update, drugo ne.

in hočete naj si vedno novega oz. drugega gor inštalirajo

Saj ne govorimo 1000 stvari da si naloži, vglavnem naj uporablja firefox, pa naj preskenira komp s spybot, adaware, antivirusnim (nod32 mi je the best). Nekateri ko sprejemajo marsikaj, zato tudi nasrkajo, zato pa firefox :D

BTW, jaz sem nekoč imel podoben problem, ko ni blo strani me povezovalo na drugo stran, pa še blo nekaj (pozabo :P) no po iskanju itd, en tolbar skrit je bil tisti, ki je delal probleme.

Lo. Allesandro.
Don't worry be happy :)

StratOS ::

Hja definitivno :D

Jaz uporabljam IE7 in sem zadovoljen z njim, NIS 2007 in Ruter poskrbi za manjši del nevšečnosti, v večini primerov pa jaz poskrbim za trdne gradnike sistema.
Glede varnosti zopet nebi govoril, tisti ki trdijo da je FF bolj varen od IE bi le povedal, da je "varnost" zelo relativen pojem.

V zadnjem času se pa vidi, da je število uporabnikov brskalnika premo sorazmerno z novo najdenimi pomanjklivosti brskalnikov - tipično a ne ?

Nebi rad začenjal zopet vojne o brskalnikih, hočem le naj ljudje pač uporabljajo tistega ki mu je všeč in ga najlažje uporabljajo in so seveda zadovoljni z njim.

Kar se tiče zaščite pa je primarno v rokah uporanikov in znanju uporabnikov.

Če se vsaj malo razumeš v programiranje in protokole oz. delovanju sistemov in kumuniciranju med njimi in aplikacijami lahko na hitro preizkusiš vse novejše pomanjkljivosti OS-ov in brskalnikov ( expoiti, buffer flaws, remote acess, updati, patchi ... ), da o ostalih zadevščinah ne govorim.

V večini primerov pa je za takšno stanje sistema odgovoren primarno sam uporabnik oziroma administrator sistema.

Preventiva je vseeno boljša od kurative, če drugače ne gre pa moreš biti doktor in znati zarezati.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nemčija: Odrecite se IE (vsaj začasno) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
10514497 (10643) bf4ed
»

Slovenija: Firefox prevzel vodstvo (strani: 1 2 3 )

13119430 (13445) poweroff
»

Brskanje z IE nevarno?

Oddelek: Omrežja in internet
242325 (1814) TESKAn
»

Firefox pospešuje (strani: 1 2 )

809184 (7217) Antares88
»

Vsaj v eni stvari smo Slovenci vodilni