Forum » Omrežja in internet » PayPal - omejitve za Slovenijo?
PayPal - omejitve za Slovenijo?
pirx ::
Pozdravljeni!
Pravkar sem se registriral na PayPalu in preberem tole sporočilo:
PayPal accounts opened in this country or region currently cannot withdraw funds. We regret any inconvenience this may cause you.
We are continually expanding our global network to give valued users like you greater access to the wide range of PayPal options.
in še:
As a PayPal Send Only account holder, you are not permitted to receive funds from other PayPal account holders.
PayPal is constantly working to expand and improve services for our customers. We hope that we can enable you to use more of our award-winning services in the future.
Torej to pomeni, da noben ne more nakazati denarja na moj account? In če ga že nakaže, ga jaz ne morem pobrati?
Ali je kakšna rešitev za to? Če ne, obstaja kakšna alternativa PayPalu?
Pravkar sem se registriral na PayPalu in preberem tole sporočilo:
PayPal accounts opened in this country or region currently cannot withdraw funds. We regret any inconvenience this may cause you.
We are continually expanding our global network to give valued users like you greater access to the wide range of PayPal options.
in še:
As a PayPal Send Only account holder, you are not permitted to receive funds from other PayPal account holders.
PayPal is constantly working to expand and improve services for our customers. We hope that we can enable you to use more of our award-winning services in the future.
Torej to pomeni, da noben ne more nakazati denarja na moj account? In če ga že nakaže, ga jaz ne morem pobrati?
Ali je kakšna rešitev za to? Če ne, obstaja kakšna alternativa PayPalu?
ali3n ::
Torej to pomeni, da noben ne more nakazati denarja na moj account?
Da.
In če ga že nakaže, ga jaz ne morem pobrati?
Ne more ga nakazat;glej prvi odgovor...
Rešitve v smilsu prejemanja cekinov na Paypalu trenutno ni.
Alternative: bojda moneybookers.com dela; lastnih izkušenj pa nimam.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
ali3n ::
Mislim da ni problem pri Paypalu... ampak je žogica na naši strani meje (natančneje - davkarija).
- "Rozi vidm." "S psom!"
Hvala za info.
Vidim, da pa obstajajo še druge opcije, v stilu tega:
Payments can be made by personal check, money order, or cash by regular mail. If you prefer to mail a check or money order, please make check payable to [ime in priimek osebe]. The mailing address is:
Ime in priimek
Ulica in hisna stevilka
Postna stevilka in mesto
Drzava
Če dobiš npr. ček oz. money order iz Amerike v Evropo, ga je potem možno vnovčiti pri nas? Ali ja potrebno poleg naslova še napisati IBAN in SWIFT kode?
Vidim, da pa obstajajo še druge opcije, v stilu tega:
Payments can be made by personal check, money order, or cash by regular mail. If you prefer to mail a check or money order, please make check payable to [ime in priimek osebe]. The mailing address is:
Ime in priimek
Ulica in hisna stevilka
Postna stevilka in mesto
Drzava
Če dobiš npr. ček oz. money order iz Amerike v Evropo, ga je potem možno vnovčiti pri nas? Ali ja potrebno poleg naslova še napisati IBAN in SWIFT kode?
UNIVERZUM ::
je možen prenos iz paypal acc na moneybroker acc.
Oseba nekaj kupuje od mene in ima paypal, jaz kot prodajalec pa moneybroker. Lahko plača storitev/izdelek s tem da preko paypala nakaže denar na moj acc.
Oseba nekaj kupuje od mene in ima paypal, jaz kot prodajalec pa moneybroker. Lahko plača storitev/izdelek s tem da preko paypala nakaže denar na moj acc.
Asrock Z77 pro4-m,i5 3570, corsair 8gb, sapphire 4870,CC500R
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
Odrasli so samo otroci, ki jih nihče ne potegne za ušesa,
ko naredijo veliko neumnost/by yjpe
Klical na banko in so vse razjasnili.
Torej ce zelis prejeti cek, je dovolj, da napises svoj domas naslov. Ce pa zelis prejeti money order oz. denarno nakazilo, pa v primeru NLB izgleda tako:
Nova Ljubljanska Banka d.d.
BIC: LJBASI2X
IBAN: SI56 [stevilka bancne kartice]
Ime priimek
Ulica in hisna stevilka
Postna stevilka in kraj
Drzava
To je vse :) Aja, pri čeku so stroški vnovčitve, medtem, ko je money order brezplačen.
Torej ce zelis prejeti cek, je dovolj, da napises svoj domas naslov. Ce pa zelis prejeti money order oz. denarno nakazilo, pa v primeru NLB izgleda tako:
Nova Ljubljanska Banka d.d.
BIC: LJBASI2X
IBAN: SI56 [stevilka bancne kartice]
Ime priimek
Ulica in hisna stevilka
Postna stevilka in kraj
Drzava
To je vse :) Aja, pri čeku so stroški vnovčitve, medtem, ko je money order brezplačen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137762 (17726) | igi82m |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21111 (18188) | Kwizlord |
» | PayPal (končno) podpira nakazila v Slovenijo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 17001 (9322) | techfreak :) |
» | Paypal v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 18018 (11107) | techfreak :) |
» | international Money OrderOddelek: Loža | 4374 (3679) | baker |