Forum » Kaj kupiti » A3 Printer?
A3 Printer?
PhotoBlaz ::
A bi kdo vedu ce se splaca kupit od HP-ja 1220 printer,...al neki tazga.
Pa ce se slucajno kdo ve za kksno stran z malimi oglasi ce se bi dal kej tazga tudi rablenga kupit.
pa se neki me zanima,...nekje sem slisu, da HP ne uporablja samo crnobele glave, da naprinta crnobelo slikico, ampak kombinira se z barvno, tko da ko zmanjka barvne glave ne mores vec printat crnobelo......je to res?
hvala!
Cau
Pa ce se slucajno kdo ve za kksno stran z malimi oglasi ce se bi dal kej tazga tudi rablenga kupit.
pa se neki me zanima,...nekje sem slisu, da HP ne uporablja samo crnobele glave, da naprinta crnobelo slikico, ampak kombinira se z barvno, tko da ko zmanjka barvne glave ne mores vec printat crnobelo......je to res?
hvala!
Cau
AngelOfDeath ::
www.bolha.si
Če hp-ju zmanjka barvne farbe in je ti NE vzameš ven (prazne kartuše) pol ni nobenih problemov.
Če hp-ju zmanjka barvne farbe in je ti NE vzameš ven (prazne kartuše) pol ni nobenih problemov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 163770 (104) | scipascapa |
» | Multifunkcijska naprava- katero?Oddelek: Kaj kupiti | 1464 (1116) | Hanzi77 |
» | Izklop avtomatskega čiščenja Canon IP4600Oddelek: Pomoč in nasveti | 1310 (1171) | -žiga- |
» | Barvni laserski tiskalnik (s skenerjem)Oddelek: Kaj kupiti | 3982 (3636) | kinimod5 |
» | Epson preganja proizvajalce kompatibilnih kartuš (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 7753 (6540) | CaqKa |