Forum » Strojna oprema » Proizvajalec ozona O3
Proizvajalec ozona O3
Matej_K ::
Kaj hudiča dela ta naprava, ppiše da čisti zrak, samo me zanima kako in kaj je to dobro za ozračje okoli računalnika oziroma v sobi..Se to splača kupiti in zakaj?
THERMALTAKE O3 Air Cleaner A2324
cena pride okoli 15€urov
THERMALTAKE O3 Air Cleaner A2324
cena pride okoli 15€urov
... .. .
Highlag ::
Hm... Do sedaj sem še vedno prebral, da je ozon strupen in se mu je treba izogibat.
Tile ga pa reklamirajo
Ponavadi s tem namenom reklamirajo ionizatorje zraka, ki proizvajajo ione. Vse te napravice se hvalijo kako malo ozona in kako veliko ionov proizvajajo.
Tile ga pa reklamirajo
Ponavadi s tem namenom reklamirajo ionizatorje zraka, ki proizvajajo ione. Vse te napravice se hvalijo kako malo ozona in kako veliko ionov proizvajajo.
Never trust a computer you can't throw out a window
bluefish ::
še eden od kosov opreme, ki je popolnoma neuporaben. Če želiš pravo stvar, se dobi čistilce zraka, ki so sicer malo dražji, vendar delujejo. Stvar je od Elektroluxa, delajo pa jih tudi druge večje firme.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Matej_K ::
Sej jest sem tudi slišal da ozon ni glih primeren itd.
Zato mepa zanima kaj hočejo s tem?
Une naprave pa še nikol nisem imel priložnosti za sprobat, je to res unčikovito, na kakšen način se opazi čistejši zrak?
Zato mepa zanima kaj hočejo s tem?
Une naprave pa še nikol nisem imel priložnosti za sprobat, je to res unčikovito, na kakšen način se opazi čistejši zrak?
... .. .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sobni Ionizator / Filter zrakaOddelek: Loža | 5598 (5169) | Mare2 |
» | Čistilec, ionizator, osveževalec zraka...Oddelek: Loža | 5687 (5054) | Malajlo |
» | Ionizator zraka?Oddelek: Znanost in tehnologija | 10184 (9761) | antonija |
» | Ionizatorji?Oddelek: Loža | 2239 (1998) | trillian |
» | Ionizator..al neki podobnega (da prah popada po tel)Oddelek: Loža | 4700 (3994) | matias |