Forum » Programska oprema » bios ali nekej za cd-rom
bios ali nekej za cd-rom
Cwetto ::
OK, mam cd-rom LG 52x, in zmerej k dam notr cd. mi cel računalnik zmrzne za ene tri sekunde, pol se pa cd zažene in pol dela. Pol pa recimo gledam film in cd-rom navira motor pa ustavlja... In se film včasih mal zatakne. A je kakšen bios ali pa program, da bi prepričal cd-rom naj se vrti na recimo 32x? Vem da ma Nero en tak program, ampak un full čudn dela...
Highlag ::
Kar opisuješ ni odvisno od hitrosti CD-ja.
Očitno ima tvoj CD probleme z branjem zgoščenk.
Pa se to zgodi čisto pri vseh zgoščenkah ali samo pri posnetih? Če se pri vseh je lahko čitalna leča umazana ali kaj podobnega.
Očitno ima tvoj CD probleme z branjem zgoščenk.
Pa se to zgodi čisto pri vseh zgoščenkah ali samo pri posnetih? Če se pri vseh je lahko čitalna leča umazana ali kaj podobnega.
Cwetto ::
ne, pri vseh cd-jih se to zgodi, ampak samo za tiste tri sekunde, da se motorček zažene...
in ne, ni problem v leči, nisi razumel problema... bere mi vse cd-je, poleg tega je pa star 1 teden... problem je v prehitrem vrtenju cd-roma, očitno še nikoli nisi slišal za ta problem 52x- ov.
rabim samo en program, da mi bo zmanjšal maksimalno hitrost vrtenja. Podobno vidite pri Nerotu, ko lahko nastavljate, s koliko se bo maksimalno vrtel. Samo od nerota je ta program mal neroden, rabil bi enega popolnoma namenskega.
in ne, ni problem v leči, nisi razumel problema... bere mi vse cd-je, poleg tega je pa star 1 teden... problem je v prehitrem vrtenju cd-roma, očitno še nikoli nisi slišal za ta problem 52x- ov.
rabim samo en program, da mi bo zmanjšal maksimalno hitrost vrtenja. Podobno vidite pri Nerotu, ko lahko nastavljate, s koliko se bo maksimalno vrtel. Samo od nerota je ta program mal neroden, rabil bi enega popolnoma namenskega.
Prjatu ::
Ja Teac in Plextor vem da mata take programe, da se jih dobit na njihovih straneh, tko da probi mal prebrskat na LG-jevi strani
Something else is controlling me!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako posneti 750 mb na 800 mb cd-r???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2516 (2172) | 5er--> |
» | Razneslo cd v cd-romuOddelek: Pomoč in nasveti | 1742 (1212) | postar_si |
» | Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6545 (4456) | pingo76 |
» | Eksplodirajoči CDji?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1943 (1299) | krucymucy |
» | Kaj je narobe z mojim 40x teacom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1443 (1193) | jRk0 |