Forum » Omrežja in internet » Outlook Express mi prekine internetno povezavo.
Outlook Express mi prekine internetno povezavo.

violet ::
Pozdrav! Imam en manjši problem, upam pa da sem v tapravi rubriki :P
Vsakič ko prizgem Outlook za pošto se mi povezava z internetom prekine. Kaj bi to lahko bilo in kako se ta tezava odpravi, če mogoče kdor koli ve? :) Bi bil to močoče kriv kak virus? Uporabljam NOD32 in mi ni nobenega virusa zaznal....tezava se je pojavila pred parimi dnevi do takrat pa je vse delalo normalno!
Hvala v naprej za pomoč!
Vsakič ko prizgem Outlook za pošto se mi povezava z internetom prekine. Kaj bi to lahko bilo in kako se ta tezava odpravi, če mogoče kdor koli ve? :) Bi bil to močoče kriv kak virus? Uporabljam NOD32 in mi ni nobenega virusa zaznal....tezava se je pojavila pred parimi dnevi do takrat pa je vse delalo normalno!
Hvala v naprej za pomoč!

BlazP ::
Tools -> Options -> Connection -> poglej ce je obkljukan "Hang up after sending and receiving". Ne bi smel biti. 
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Prehod iz windows xp na ubuntu v podjetju (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 13849 (12057) | opeter | 
| » | problem z novim računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 1543 (1358) | Azrael | 
| » | Zakaj se mi poveze samodejno na net?Oddelek: Pomoč in nasveti | 914 (806) | Trubadur | 
| » | Nov članek na Slo-compuOddelek: Novice / Nova vsebina | 3125 (3125) | Ziga Dolhar | 
| » | Iscem nekaj programov za Linux platformoOddelek: Programska oprema | 1566 (1351) | MasterMind |