Forum » Zvok in slika » Audio preklopnik(Stikalo)
Audio preklopnik(Stikalo)
Uranij ::
Živijo!
Pred kratkim sem kupil LCD tv in me nekaj zanima. Doma imam 5.1 sistem zvočnikov priklopljen na računalnik. Rad bi, če obstaja, priklopil te iste zvočnike tudi na TV in jih potem s pomočjo kakšnega stikala preklapljal, na TV ali pa računalnik, brez da bi preklapljal kakšne kable....Torej, ali obstaja kaj takega ali bom mogel to sam narediti? Imate še kakšno drugo idejo kako bi to lahko sestavu?
LP, Uranij
Pred kratkim sem kupil LCD tv in me nekaj zanima. Doma imam 5.1 sistem zvočnikov priklopljen na računalnik. Rad bi, če obstaja, priklopil te iste zvočnike tudi na TV in jih potem s pomočjo kakšnega stikala preklapljal, na TV ali pa računalnik, brez da bi preklapljal kakšne kable....Torej, ali obstaja kaj takega ali bom mogel to sam narediti? Imate še kakšno drugo idejo kako bi to lahko sestavu?
LP, Uranij
BlackHole ::
Imaš zvočnike priklopljene direkt v računalnik ali imaš kak ojačevalec, receiver vmes. Idealno je, da imaš vmes receiver, kamor pripelješ zvok iz računalnika po enem kablu in iz TV po drugem. Potem samo na receiverju določaš izvor zvoka. To je malo dražja varianta, mogoče obstaja še kaka bolj poceni, ne vem.
LP Marko
BlackHole ::
Receiver, to je ojačevalec z dekoderjem, ima pa tudi tuner (radio). Stane pa od X pa do Y, tako kot vsa elektronika.
LP Marko
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | PC -> smart tv -> hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 7743 (6865) | St235 |
| » | Budget surround soundsystem za dnevnoOddelek: Zvok in slika | 7971 (6756) | Bearrorist |
| » | Zvočniki-PC-TV (hišni kino) pomočOddelek: Zvok in slika | 4409 (3963) | Riff |
| » | Zvočni sistem za 500€ (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9694 (6992) | PlayRoom_si |
| » | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3388 (2642) | shadeX |