Forum » Pomoč in nasveti » Max dolžina sata kabla?
Max dolžina sata kabla?
trek@s ::
Glede na to, da je disk kljub temu da je obešen na gumice trenutno najglasnejša komponenta v moje compu, razmišljam da bi prevrtal steno v sobi in dal disk na "podstrešje". Zato me zanima, kolikšna je največja dolžina sata kabla? Našel sem 1m v trgovinah, kar bi bilo po vsej verjetnosti že dovolj, ampak malo rezerve ne škodi. Pa kako je s podaljševanjem napajalnih (4-pin) kablov ? Do koliko gre?
brdi ::
Daj raje celo kišto na podstrešje pa si dol potegn sam adapter za prizgat in restarta masino ! Ter en zunanji dvd pekac ali karkoli ze imas !
Ali pa kupi zunanji rac za disk in ga preko FW-ja priklopis na dilah!
Ali pa kupi zunanji rac za disk in ga preko FW-ja priklopis na dilah!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | povezava RJ11 vtičnice - pomoč prosimOddelek: Omrežja in internet | 13419 (3636) | wexor |
» | Diski: najbolj zanesljivi HGST, najmanj WDCOddelek: Novice / Diski | 12491 (9643) | MrStein |
» | PC na podstrešju? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6772 (4996) | MadMax |
» | Kako se rešit nekih čudnih žužkov?Oddelek: Loža | 6483 (5825) | Alexius Heristalski |
» | Sedim v podstrešnem stanovanju , temperatura cca 28 C. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19131 (16519) | Wasted |