Forum » Pomoč in nasveti » Na novem discu manjka 100 Gb?
Na novem discu manjka 100 Gb?
BmN ::
Kupil sem novi trdi disk WD RE 320GB, 7200rpm, 8MB, SATA. Priklopil sem in vse je bilo v najlepšem redu, ko pa sem poskušal namestiti windows sem opazil da mi ponuja samo 130 Gb prostora na katere lahko porazdelim particije.
Jasno mi je da se nekaj prostora "izgubi" ampak 100 giga?
Če ima mogoče kdo kakšno idejo kaj bi lahko bil vzrok naj prosim napiše, drugače moram sklepati da me je prodajalec potegnil za nos
Jasno mi je da se nekaj prostora "izgubi" ampak 100 giga?
Če ima mogoče kdo kakšno idejo kaj bi lahko bil vzrok naj prosim napiše, drugače moram sklepati da me je prodajalec potegnil za nos
Mavrik ::
Manjka ti Service Pack 2. Naredi 130 GB veliko particijo, namesti Windowse, namesti SP ter alociraj ostali prostor.
The truth is rarely pure and never simple.
BmN ::
aha...jaz pa sem SP2 instaliral kasneje
kako pa potem alociram ostali prostor?
kako pa potem alociram ostali prostor?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BmN ()
jan01 ::
Pojdi v computer management (lahko kar z start->run-> compmgmt.msc). Izberi disk management in naredi novo ntfs particijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne zazna dovolj rama in trdega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1941 (1456) | solatko |
» | Problem z zaznavanjem diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1081 (966) | robobobo |
» | Zginilo 15gb prostora...Oddelek: Strojna oprema | 1508 (1013) | zee |
» | Particija izginila -- pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1551 (1309) | misso |
» | Nov 160GB vendar zazna samo 130GB (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5046 (3872) | Yamasaki450 |