» »

Univerzalni daljinec

Univerzalni daljinec

tanov ::

Lep pozdrav!
Kupujem univerzalni daljinec za TV LG, videorekorder Aristona in radio Hitachi. Kaj predlagate?

trdoreh ::

En od modelov Logitech harmony, model 885 je odličen.

Lp

Pa podpira vse te znamke?
Zanima me cena nekje od 25 do 30€.

OldSkul ::

Kej kupi Harmony 525, ki stane okol 60ojrov in imaš super zadevo. Skrajno nepriporočam nekej bedne varjante univerzalcev.

Ja verjetno je boljše da kupim 1x pa kvalitetno, sicer za malo več € ampak ga pol mam za vedno.:))
Kako je s programiranjem? Da določim katero TV želim upravljati?

OOTBOXZY ::

Priklopis ga na USB in z interneta potegnes komande. Ce kaj ne dela, pa lahko popravis na roke, dodas komande z drugim daljincem... Skratka nastimas lahko vse, kar si zmislis.
Priporocam!
LP

OOTBO XZY

Kakšne komade? Jaz rabim za upravljanje TV, Radio in Videorekorder.
Ne razumem.

OldSkul ::

Lej zadeva je taka, da ima Logitech svoj softwer, potem moraš dalinc povezat preko USBja na računalnik in na softweru štimaš zadeve. Kako pa kaj pa ne vem točno, vem samo da je delo zelo enostavno in v parih minutah lahko spraviš v delovanje kar nekaj naprav. Na daljincu lahko upravljaš do 15 naprav.

Aha tako je to! Sedaj razumem.:))

Tihi Mi53k ::

Fora teh boljših univerzalnih daljincev (naprimer Logitech Harmony) je v tem, da jim lahko nastaviš aktivnosti.
To pomeni, da ti s pritiskom na en gumb, daljinec prižge TV in videorekorder, pa še na TVju nastavi pravi kanal za gledanje videorekorderja.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Univerzalni daljinec

Oddelek: Kaj kupiti
121607 (1310) klasicni
»

Xbox One bo dobil daljinca

Oddelek: Novice / Konzole
3815800 (10522) antonija
»