Forum » Loža » volkswagen transporte t3
volkswagen transporte t3
Perhan ::
lep pozdrav. sem nov uporabnik tega foruma, zato ne vem če sem načeto temo sploh 'stlačil v taprav koš'...
v glavnem že od nekdaj sanjam o transporterju trojki (zgleda tak kot vojaški oklepnik ), ki ga je dokaj problem najti. odvzemimo ponudbe za 5000 € in take ta 'splozane'. našel sem si končno enega, ki pa ima bencin mašino. rad bi seveda dal noter 1.6 diesel, ki jih je zelo veliko, vendar me zanima, če so vsi nosilci ipd. enaki kot pri bencinarjih... slišal se odgovora 'da' odgovore 'ne'..se pravi zanima me če se da to mašino zamenat brez večjih komplikacij. rekli so mi pa tudi nj sm gor prašam ker tle zih kej vejo... zato torej prosim za odgovor, če ste res 100%, da nam za brezveze kupoval kombija...
hvala lp
v glavnem že od nekdaj sanjam o transporterju trojki (zgleda tak kot vojaški oklepnik ), ki ga je dokaj problem najti. odvzemimo ponudbe za 5000 € in take ta 'splozane'. našel sem si končno enega, ki pa ima bencin mašino. rad bi seveda dal noter 1.6 diesel, ki jih je zelo veliko, vendar me zanima, če so vsi nosilci ipd. enaki kot pri bencinarjih... slišal se odgovora 'da' odgovore 'ne'..se pravi zanima me če se da to mašino zamenat brez večjih komplikacij. rekli so mi pa tudi nj sm gor prašam ker tle zih kej vejo... zato torej prosim za odgovor, če ste res 100%, da nam za brezveze kupoval kombija...
hvala lp
DimmniBurek ::
priporočam da greš na www.avtomobilizem.com ali kak sličen VW forum...
There Is No Stronger Drug Than Reality
ali3n ::
poglej v tujino (nemčija, avstrija); autoscout.de,... mobile.de,...
se da dobiti precej ceneje (pred 2mi mesci kupljen T3 kamper z okvaro motorja za 1600 EUR;)
se da dobiti precej ceneje (pred 2mi mesci kupljen T3 kamper z okvaro motorja za 1600 EUR;)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laptop za renderjeOddelek: Kaj kupiti | 2600 (2235) | DolLoad |
» | Še 24 ur za posodobitev odjemalcev za bitcoinOddelek: Novice / Kriptovalute | 7692 (5768) | _Denny_ |
» | Neoriginal tonerOddelek: Pomoč in nasveti | 2052 (1366) | mat xxl |
» | Najprimernejši Linux za P 200 MHz (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3780 (3139) | CCfly |
» | Prosim, da najprej poskuste sami poiskati na netu...Oddelek: Pomoč in nasveti | 4555 (1325) | myki |