Forum » Pomoč in nasveti » Slaba odzivnost IE7 v visti?
Slaba odzivnost IE7 v visti?
Dr X ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če je še kdo opazil počasnejše delovanje IE7 na visti v primerjavi z XP-ji. In ali obstaja za to kakšna rešitev. V Visti se mi namreč dogaja, da ko odprem povezavo v novem tabu, da se ta nov tab odpira par sekund, med tem časom pa tudi ne morem brskati po straneh na drugih tabih, v bistvu IE7 zmrzne za do 7 sekund vsakič ko odprem nov tab.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Zanima me, če je še kdo opazil počasnejše delovanje IE7 na visti v primerjavi z XP-ji. In ali obstaja za to kakšna rešitev. V Visti se mi namreč dogaja, da ko odprem povezavo v novem tabu, da se ta nov tab odpira par sekund, med tem časom pa tudi ne morem brskati po straneh na drugih tabih, v bistvu IE7 zmrzne za do 7 sekund vsakič ko odprem nov tab.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Nič ni nemogoče.
TechBeats ::
ja pejt na windows update, izberi custom in tam naj bi biu en update povezan s to težavo, mal si preber, nevem glih točno kateri update je to, sam je pa opisana podobna težava v zvezi z ie7.
AciD TriP
Dr X ::
Če grem jst na Visti pod Windows Update mi napiše, da imam naložene vse posodobitve. Ali mogoče še kdo ve za to posodobitev, ki naj bi rešila težave z ie7 jaz na microsoftu namreč ne najdem ničesar v zvezi s tem.
Nič ni nemogoče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nemčija: Odrecite se IE (vsaj začasno) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14499 (10645) | bf4ed |
» | FF odpira sumljiv tabOddelek: Programska oprema | 731 (663) | A. Smith |
» | Internet Explorer 6 noče umreti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9026 (6602) | Poldi112 |
» | Brskalnika Internet Explorer in Firefox v Sloveniji skoraj izenačena (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 15863 (12461) | poweroff |
» | IE7 končno v naše mlinčke (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14109 (9072) | OrlyTM |