» »

Težave v wordu...

Težave v wordu...

cebelca ::

V wordu so se mi, ne vem kdaj in kako, pojavl takile znakci ob robovih strani ┘ └ zgoraj in spodaj ┐ ┌ . Nekakšni robovi, ki kazejo velikost strani oz. področje tiskanja. Pogled mam seveda nastavljen na print layout.

Kako za vraga to izklopt???? Če 2x kliknem na te polkvadratke al karkol že to je, mi drugač odpre Page setup. Samo tam pa sploh nimam nič za narest, oz. ne vem kaj. Znakci so pa taki, za boljšo predstavo, kot če greš na Format/Borders and shading in maš tam preview strani in na robovih te preview strani so te kljukce. No in te kljukce men kaže tut v wordu.

Če kdo ve kako to izklopit bi bila zelo zelo hvaležna, ker sem že čisto na koncu z idejami, in živci :)

Hvala.

jureK ::

Če je problem samo v tem, da bi se rada znebila meje besedila je stvar naslednja: Orodja - Možnosti - Pogled (tu počisti kvadratek pred Meje besedila).
Če pa je kaj drugega, pa sporoči.
Se trudimo, se trudimo

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jureK ()

Meje besedila je verjetno text boundaries v angleščini, a ne? Ja sem že poizkusila, in nimam tega obkljukanega, pa vseeno ne pomaga. :(

bojsi ::

Ja, to je spet eden misteriozen MS problem... :)

čeprav se sliši popolnoma nemogoče, so za te označbe krive nastavitve jezika. Huh?!

Poskusi:
Start|Vsi Programi|Microsoft Office|Microsoft Officeova Orodja|Nastavitve jezika, zavihek Omogočeni jeziki.

V desnem seznamu se verjetno nahaja kakšen eksotičen jezik (kitajščina ali kaj podobnega....). Tega odstrani iz tega seznama, nato ponovno zaženi Word in moralo bi delovati.

A dela?

lp,
D.

Ej ravno kar sem to ugotovila!!:) Hvala vseen!

Sem mal pobrskala na office strani, na forumu in sem dobila tale link
http://support.microsoft.com/Default.aspx?kbid=839371

In ja, res je povezan z language settings! Me je kr vrgl!

Ampak sam, da sem se jih rešila!Mi je šla stvar že tok na živce, da ni za verjet!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

virus, ki onemogoči mrežo in "taskbar"

Oddelek: Pomoč in nasveti
51163 (1014) Freezy
»

Bluetooth

Oddelek: Programska oprema
51435 (1371) harvey
»

kako nastavit DNS za lastne domene

Oddelek: Omrežja in internet
51742 (1635) Red_Mamba
»

Negativni odzivi na Windows XP Service Pack 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
778175 (8175) darkolord
»

Microsoft Office XP Orodna vrtica

Oddelek: Programska oprema
91112 (1074) OrlyTM

Več podobnih tem