Forum » Loža » zbrisana tema... (mixanje glasbe)
zbrisana tema... (mixanje glasbe)
Loki ::
zjutrej sem gledal eno temo glede programov za mixanje glasbe (se mi zdi da od drsergiodj-a), ki je bla ocitn zbrisana...
zanima me pa tole...
zakaj je bila zbrisana in rad bi se jaz dobil linke do tistih programov, k so bli tam omenjeni.
TIA
zaklenjena...
zanima me pa tole...
zakaj je bila zbrisana in rad bi se jaz dobil linke do tistih programov, k so bli tam omenjeni.
TIA
zaklenjena...
- spremenil: Loki ()
DrSergioDJ ::
Klik!
kar se pa tice mojega sprasevanja po ...khm... ilegalnih programih..pa recimo, da se mi v bran steje dejstvo, da sem bil takrat se brez kakrsne koli funkcije na forumu ( razen pac foromovca, hehe ).
Zdej sm priden poba alias "good guy" :D
kar se pa tice mojega sprasevanja po ...khm... ilegalnih programih..pa recimo, da se mi v bran steje dejstvo, da sem bil takrat se brez kakrsne koli funkcije na forumu ( razen pac foromovca, hehe ).
Zdej sm priden poba alias "good guy" :D
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj za vraga se je zgodilo?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2779 (1268) | Aramis |
» | Backup podatkov in ne sistemaOddelek: Programska oprema | 3809 (2904) | axee |
» | Zbrisane slike-kako jih dobiti nazajOddelek: Pomoč in nasveti | 2225 (2008) | solatko |
» | Particija izginila -- pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1524 (1282) | misso |
» | zbrisan mbrOddelek: Pomoč in nasveti | 1680 (1438) | AngelOfDeath |