Forum » Programska oprema » Kateri MP3 predvajalnik namesto WinAmp-a?
Kateri MP3 predvajalnik namesto WinAmp-a?
luigi61 ::
Poskušam odkriti kakšno alternativo WinAmp-u, ker se zadnje čase tam nič ne dogaja/razvija.
Prav tako me zelo moti, ker je delo s knjižico komadov tako zmedeno. Še posebej me moti, da nimaš osnovnih doskovnih ukazov za posamezno skladbo (cut/copy/paste).
Kaj je moja težava?
Imam en kaufn MP3-jev popolnoma razmetanih po več 100 folderjih. Včasih si izberem play-all in malce poslušam. Ko naletim na dober komad, bi si ga zaželel skopirat na nov folder. To je v WinAmpu zelo zamudno, saj je edina fora, da pritisneš kombinacijo ALT+3, ki ti pokaže, kje se komad nahaja, nato odpreš raziskovalca in ta komad poiščeš.
Brezveze.
Zakaj ne morem kar v seznamu komadov znotraj WinAmp-a izbrati "copy", pa je.
Torej, ali obstaja kak OK player, ki bi to omogočal?
Prav tako me zelo moti, ker je delo s knjižico komadov tako zmedeno. Še posebej me moti, da nimaš osnovnih doskovnih ukazov za posamezno skladbo (cut/copy/paste).
Kaj je moja težava?
Imam en kaufn MP3-jev popolnoma razmetanih po več 100 folderjih. Včasih si izberem play-all in malce poslušam. Ko naletim na dober komad, bi si ga zaželel skopirat na nov folder. To je v WinAmpu zelo zamudno, saj je edina fora, da pritisneš kombinacijo ALT+3, ki ti pokaže, kje se komad nahaja, nato odpreš raziskovalca in ta komad poiščeš.
Brezveze.
Zakaj ne morem kar v seznamu komadov znotraj WinAmp-a izbrati "copy", pa je.
Torej, ali obstaja kak OK player, ki bi to omogočal?
Mavrik ::
Hmm... težka bo. Najbližje pride iTunes, ki zna razporediti komade po mapah avtomatsko, ti pa potem namesto kopiranja v določeno mapo, raje uporabljaš Playliste.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrača se WinAmp (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 23881 (6176) | zavajon |
» | Vas omiljen predvajalnik glasbe za PCOddelek: Programska oprema | 4050 (3496) | Davidenko |
» | Nero audio Cd vprašanjeOddelek: Programska oprema | 1601 (1466) | Han |
» | Poseben plugin (output) za WinAmp !Oddelek: Zvok in slika | 1299 (1032) | GripTape |
» | mp3 pretvorit v audioOddelek: Pomoč in nasveti | 1890 (1793) | JLP |