Forum » Pomoč in nasveti » ekran blizu radiatorja
ekran blizu radiatorja
Guti ::
zdravo,
imam sledeče vprašanje, zanima me, ali škodi zadnjemu delu ekrana bližina radiatorske cevi (cca 1 cm)
imam sledeče vprašanje, zanima me, ali škodi zadnjemu delu ekrana bližina radiatorske cevi (cca 1 cm)
Take me down to the paradise city
Where the grass is green
And the girls are pretty
Where the grass is green
And the girls are pretty
ales85 ::
Jaz menim, da je v večji meri to odvisno od temperature. Poglej operativno temperaturo monitorja v navodilih, potem pa oceni kako ne/varno se ti zdi.
furion ::
če je monitor CRT (oni debeu), mu ne bo nc, ce pa je LCD (tanek), pa ga je skoda k bo prej mrkno
furion ::
no, glede na to butasto vprasanje, lahko sklepam da je zafrkancija.
Monitor se da odmaknit za centimeter ali dva, prav tako se da cev izolirat
Monitor se da odmaknit za centimeter ali dva, prav tako se da cev izolirat
___ ::
kup kšno izolacijo pa ovij okol cevi tam. belo al pa črno da se nebo opazl. če je cev zelo vroča to škoduje monitorju...kot vsaki drugi napravi.(mora se hladiti...logika an).uglavnem. izoliraj tisto cev pa boš lohk pozabu da bi blo lahko kj narobe.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Merilniki ogrevanja - poraba energije (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23521 (20248) | Okapi |
» | Razštelan monitorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1807 (1460) | schurda |
» | novo phase change hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3413 (1938) | JIM22 |
» | CPU cooler -59 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6319 (4261) | sharp |
» | Odlična ideja!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1599 (1209) | Klemenn |