» »

proglemi z zagonom računalnika v windovsu XP

proglemi z zagonom računalnika v windovsu XP

vikson69 ::

ko zaženem računalnik mi začne nalagat windovse,ko mi jih že skoraj naloži mi napiše da geslo in uporabniško ime ni pravo ko kliknem vredu na opozorilo mi napiše moje uporabniško ime in kliknem na uporabniško ime potem pa mi normalno naloži windovse rad bi da mi direktno naloži windowse mi pa tudi noče zagnati računalnika če nujno moram pritistniti tipko reset tako da ga zaženem da čisto ugasnem računalnik in ga ponovno prižgem.Za pomoč se najlepše zahvalujem

kingkong ::

Zelo rad bi pomagal, vendar enostavno ne razumem (razen prvega dela tvojega vprašanja) tvojega/ih vprašanj.
1. Greš do User account (Control panel) in tam pri svojem uporabniškem računu (predvidevam da si administrator) odstraniš geslo (če ga imaš slučajno nastavljenega).

Za ostalo pa napiši bolj razumljivo kaj te muči...

___ ::

torej...prvi del ti je že kingkong odgovoril.drugi del pa nism čisto prepričan da razumem kaj te muči. torej ti ne deluje funkcija ponovni zagon? .... kako to mislš? se nič ne zgodi ko to pritisneš? se e le deloma resetira?torej...se začne ugašat in se potem ne zažene na novo?

napiši bol razumljivo ker tukaj je lahko veliko dejavnikov ki ti celotn sistem obrnejo na glavo..pa pol ne deluje.

poskusi s kakšnim adawerom pregledat.al pa antivirusom. nevem kaj je problem ker resnično ne razumem kaj te muči.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Drug uporabnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
213012 (2507) filip007
»

Remote shutdown - dostop zavrnjen 5

Oddelek: Pomoč in nasveti
111075 (870) JogurtJagoda
»

Kronično vdiranje v router - problem. (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
7417736 (15230) Vanadium
»

router- interneta ni

Oddelek: Omrežja in internet
212386 (1998) ultimated4

Templates

Oddelek: Izdelava spletišč
51203 (1153) BluPhenix

Več podobnih tem