Forum » Programska oprema » kater program za backup podatkov
kater program za backup podatkov
_pobesneli_ ::
KAteri program za backup podatkov,oz diskov uporabljate?kater je najboljsi?potreboval bi nekaj zanesljivega za windows mašine.no skratka katerega priporočate?
Gregor
_pobesneli_ ::
Še eno malo vprasanje.ČE jaz naredim backupe celotnega sistema na dvd-je.potem pa se mi celoten windows sesuje.Kakšen je postopek za obnovit cel sistem?a so ti dvdji pole bootable in se naloži prek njih?ali treba windowse gor pa nazaj ta program in ti potem obnovi diske?
A majo ti prgrami moznost da mi recimo enkrat tedensko naredijo kopije diskov in potem te fajle recimo dajo na nek omrežni disk?
hvala za informacije.LP
A majo ti prgrami moznost da mi recimo enkrat tedensko naredijo kopije diskov in potem te fajle recimo dajo na nek omrežni disk?
hvala za informacije.LP
Gregor
jan01 ::
Pri acronis so bootable. Če posnameš še acronis universal restore, lahko obnoviš tudi na kak drug računalnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako ustvarit kopijo diska 1:1 ???Oddelek: Strojna oprema | 2619 (2137) | s1m0n |
» | program za kopiranje diskOddelek: Programska oprema | 4297 (3730) | imagodei |
» | SW za popolno kopijo diskaOddelek: Programska oprema | 2132 (1708) | opeter |
» | Windows xp kako in s cem ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2062 (1611) | solatko |
» | Najboljsi Backup Program?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2459 (2247) | zee |