Forum » Loža » Matr ste pametni prodajalci tukaj!
Matr ste pametni prodajalci tukaj!
jerry2000 ::
Vsak dan isti problem... Pa kaj vam je, da ne napišete cene, če nekaj prodajate? Kaj imate od tega, da vam pišem in vprašam: "koliko pa je cena"? Potem pa lahko poveste...
Predlagam, da se ne javljate tistim, ki ne napišejo cene. To je očitno samo zato, da jo lahko spreminjajo po potrebi...
Jerry
Predlagam, da se ne javljate tistim, ki ne napišejo cene. To je očitno samo zato, da jo lahko spreminjajo po potrebi...
Jerry
- premaknil: Sergio ()
Sergio ::
ja, na TODO listi je tudi ureditev malih oglasov. tehnično jih bomo premaknili iz foruma v lastno skripto, kjer bo tako "špoganje" nemogoče.:D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
celica ::
Oj...
Se pridruzujem obema, da je potrebno nekaj spremenit.
Pametno bi bilo tudi obvezen vpis e-mail naslova, ali gsm stevilke. Polovica oglasov je brez vsega, in uporabnik neve kam se naj obrne ...hi
Se pridruzujem obema, da je potrebno nekaj spremenit.
Pametno bi bilo tudi obvezen vpis e-mail naslova, ali gsm stevilke. Polovica oglasov je brez vsega, in uporabnik neve kam se naj obrne ...hi
negre..! gre ..? joj GORI ..!
Bajo1 ::
Pa moralo bi biti urejeno tudi tako, da prodajalec ali kupec v naslov oglasa ne bi mogla le napisat PRODAM ali KUPIM. To je ful glupo ker če to vidiš pol morš kliknat na oglas in prebrat, KAJ sploh kdo prodaja oz. kupuje. To bi moralo biti omenjeno v naslovu slehernega oglasa, ne pa da nekateri napisejo samo KUPIM ali PRODAM...
jerry2000 ::
To je psihološko zato, da več ljudi odpre... Ampak s tem dobiš več klikov, ne pa več RESNIH kupcev... Tudi s tem, da ne napišeš cene, se ti zdi, da imaš blazno kupcev, ampak nič ne pomaga... Isto delajo v oglasniku za avto, potem pa folk kliče in pravi, predrago. Prodajalec pa se očitno dobro počuti, ker je imel toliko povpraševanja.
Jaz vedno čim bolj podrobno razložim v oglasu kaj kupujem in/ali prodajam, za kakšno ceno itd... Ko dobim pismo, je mnogokrat le eno, ampak takrat je že praktično prodano.
Pozdrav
Jerry
Jaz vedno čim bolj podrobno razložim v oglasu kaj kupujem in/ali prodajam, za kakšno ceno itd... Ko dobim pismo, je mnogokrat le eno, ampak takrat je že praktično prodano.
Pozdrav
Jerry
Nemelk ::
en simpl obrazc bi mogu bit! obvezno pa rabs ksn e-mail ali tel stevilko zdravn dat!
Nemelk ™
AtaStrumf ::
Se popolnoma strinjam. Pa včasih folk v naslovu sploh ne napiše a prodaja al kupuje. To mi gre ful na kurac. Jaz dam tud vse potrebne podatke, ker ne maram milijon brezveznih klicev in e-mail-ov in se pol pregovarjat z firbci. Dam vse potrebne podatke, ki se jih lahko spomnim in po,l če me kdo pokliče vem da je resen.
Jeronimo ::
Če mene vprašate bi tukaj mogoče od vas kupil samo miško, pa še to bi prej gledal kolk je izrabljena. Kdo pa hoče od overcockerjev kupovati kartice, rame, al kaj vem še vse, po tem ko se mu je vse doma že 10x pokadilo.>:D
lp
lp
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
Spajky ::
Jeronimo, kot prvo tukaj ne prodajajo samo zagrizeni OC-arji /ceprav nas je tu skor polovica/ in praviloma prodajamo relativno novejšo in preizkušeno robo :-) in ne šare kot npr. v Solomoncu. Poleg tega pa tisti tu ki kupujemo po navadi točno vemo, kaj hočemo! in hočemo višje, hitreje bolje itd. :-) in zato roba, ki nam ne odgovarja več gre v prodajo za malo manj fanatične, kateri lahko pridejo ceneje do robe, katera jih po navadi več kot zadovoljuje še vsaj nekaj časa /dokler sami ne postanejo preveč "zagrizeni" :-) /, ostali pa pol napraskamo za naj robo-samo, da jo imamo in to podobnim fanatikom tudi z užitkom povemo v stilu: jest mam bolši,večji,dražji avto kot sosed... he he ..
Mislim, da takozvani tovarniški "sestavljalci" uvalijo folku bistveno več S**nja kot mi !8-)
Mislim, da takozvani tovarniški "sestavljalci" uvalijo folku bistveno več S**nja kot mi !8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nesposobnost trgovanja pri malih oglasih (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 55323 (45912) | kuglvinkl |
» | Kdo kupuje rabljene računalnike?Oddelek: Loža | 11016 (8859) | Invictus |
» | Predlog spremembe pravil o Malih oglasihOddelek: Slo-Tech | 2202 (1713) | V-i-p |
» | Poziv kupcem!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5410 (4301) | OZZY |