Forum » Loža » Melodije za Nokijo
Melodije za Nokijo
Dalmatinc ::
Pred dnevi sem dal uprašanje ali Nokija 3310 ali 3330 in sem se odločil za bolši model. Zakaj?; ker sem totalno zaljubljen v animirane Logote :)
Zdej me pa zanima če bi jst kje lahko staknil melodije za to nokijo. Ampak res prav specifične melodije.
Rad bi imel melodije kakšne znane hrvaške dalmatinske pesmi! Ala Grašo, Danijela, Oliver Dragojević.....
A bi se to dal kje najdt. :D
Vem da radi pomagate...
----užitek je prestopiti iz prastare Regle na Nokio------
tukaj dodajam še link za lastnike Nokije 3330, kjer si lahko snamejo enimerane loge
Zdej me pa zanima če bi jst kje lahko staknil melodije za to nokijo. Ampak res prav specifične melodije.
Rad bi imel melodije kakšne znane hrvaške dalmatinske pesmi! Ala Grašo, Danijela, Oliver Dragojević.....
A bi se to dal kje najdt. :D
Vem da radi pomagate...
----užitek je prestopiti iz prastare Regle na Nokio------
tukaj dodajam še link za lastnike Nokije 3330, kjer si lahko snamejo enimerane loge
Aljo1 ::
GOOGLE: melodije nokija je to tako težko ?
ali pa melodije nokia stavros !!!
A ve kdo s kod si lahko ZASTOJN posnamem, pošljem z interneta kako sliko, melodijo, ...
Ziher je kje kakšna stran ki to ponuja zastojn.
ali pa melodije nokia stavros !!!
A ve kdo s kod si lahko ZASTOJN posnamem, pošljem z interneta kako sliko, melodijo, ...
Ziher je kje kakšna stran ki to ponuja zastojn.
Dalmatinc ::
Ja pa mi ti najdi od Danijele muziko gor komad....come on ko si tolk pameten: Ne mi rečt da sem jst debil in da ne znam u tipkat u googla ker to ni pomoč ampak je zajebancija :'( ; Jst sem pa lepo samo za pomoč zaprosu če kdo ve :'(
DrSergioDJ ::
Dalmatinc: ce bi ti vedu, kako majo to lepo porihtan v Srbiji... :D
Sm bil enkrat novembra dol...lahko kr v stacuni kupis za manj kot marko za razlicne telefone (ericsson, nokia...) knjigico, pa mas not enih 20-30 strani melodij, pol tujih, pol pa "domacih"...vse not najdes...si morem drugic kupit kako :D
Sm bil enkrat novembra dol...lahko kr v stacuni kupis za manj kot marko za razlicne telefone (ericsson, nokia...) knjigico, pa mas not enih 20-30 strani melodij, pol tujih, pol pa "domacih"...vse not najdes...si morem drugic kupit kako :D
...
BaRtMaN ::
mobilne-melodije - tuki sm naročen na newsletter, še kr zanimiv. Tud novice so. V meniju so jugo melodije - mal se razglej!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaRtMaN ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Barvna ozadja, melodije, pošiljanje SMS-ov, logotipi,... - linkiOddelek: Mobilne tehnologije | 64164 (3148) | Mitja358 |
» | prenos nokia 6610iOddelek: Mobilne tehnologije | 1313 (1228) | RacMan007 |
» | sony ericsson ali nokiaOddelek: Kaj kupiti | 1380 (1059) | OldSkul |
» | ker mobitel kupt!?Oddelek: Kaj kupiti | 1976 (1586) | Dr_M |
» | ker mobitel mate? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5652 (5065) | Morpheus |