» »

Ivica Racan

Ivica Racan

mtosev ::

Bil je eden redkih HR politikov kateri je bil normalen. tak mi je zal da je ze umrl :'(
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

DimmniBurek ::

mtosev, sočustvujem s tabo!
Če bi te osebno poznal bi te povabil na kafe
There Is No Stronger Drug Than Reality

'FireSTORM' ::

ne poznam niti slovenskih dobro
ne da bi še za hrvaškimi žaloval...
nič osebnega, ampak mnenje

ampak vseeno človek je bil, zato RIP
Those penguins.... They sure aint normal....

bastadu ::

Meni se je Ivica zdel vredu, RIP :\

sm0key ::

ko ljudje pišete RIP, se mi zdi prav toliko, kot nekdo po telefonu reče "kako si", pa ga to sploh ne zanima....če že mislite žalovat, vsaj to napište, sej mamo slovenski jezik, ane....tko pa se kar ne morem zadovoljit da ko berem RIP najprej pomislim na Rest In Pieces, potem na Rip (raztganina), potem na CD-rip in...aja sej res, Rest in Peace....al kwa:\

t909 ::

Nic od nastetega sm0key:\ RIP je latinska okrajsava fraze requiescat in pace.

Icematxyz ::

U ljeto 1998. priznao je da je 1968. u Amsterdamu pušio marihuanu. Drago Krpina, tada zastupnik HDZ-a u Saboru, izlazi s informacijom da je Račan jedan od najvećih dilera droge u Hrvatskoj. Račan, pak, otkriva šokantnu informaciju - da je Krpina budala.

Imel je smisel za humor.

Slovenci se bomo ga spominjali še dolgo najvrjetneje zaradi dogovora Drnovšek - Račan.

In vrjamem da bo ta dogovor vsaj tako dolgo aktualen dolgo ne bomo rešili vprašanja meje z Hrvaško.

Me je pa presenetilo da sem prebral da je umrl. Ni dolgo tega kaj je šel v bolnico še vitalen in vsaj zgledal je zdrav.

Očitno je bila bolezen prehuda.

Se pa strinjam da takšne teme v katero lahko vsak nalepi svoj RIP niso to kaj bi naj bile. Se pravi da dejansko velika večina izreče neko sožalje ampak pomoje velika večina le nalepi tisti svoj RIP not ker je nekdo umrl in pač hočejo biti del "RIP subkulture".

Samo tako je že na vaških pogrebih to pa tudi moramo priznati ko se nagnete 100 ljudi in vsaj pol bi jih mirne volje lahko šlo v maloro pa nebi nihče "bil oškodovan".

V-i-p ::

mtosev, ti se kar zjokaj in izlij ven iz sebe kar te tišči, boš videl, da bo lažje. RIP Ivek...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

'FireSTORM' ::

komplicirate z tem RIP-om :\
kratica ki pove vse...
potem so župniki tudi del "subkulture" saj vedno po končani maši povejo "pojdite v miru" ali nekako tako
niso pač v "RIP subkulturi" ampak v "pojdite v miru subkulturi" :\
Those penguins.... They sure aint normal....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Umrl je Neil Armstrong (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
6213143 (8929) Rudolf
»

Umrl je Steve Jobs (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
13833421 (22734) nekikr
»

Vrtnyka R.I.P. (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11216216 (8970) nevone
»

Umrl Drnovšek :( (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10411469 (5610) V-i-p
»

Robert Škulj naredil samomor (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
7513129 (13129) Eric Cartman

Več podobnih tem