Forum » Zvok in slika » Izboljšanje kvalitete slike na LCD zaslonu
Izboljšanje kvalitete slike na LCD zaslonu
Tomi ::
Šele svojem Samsungu 226 BW sem ugotovil, kako zanič je signal VGA (prej je ista kartica bila uporabljana samo na zaslonu prenosnika), in ker je razlika med enim in drugim zaslonom preočitna, da bi jo lahko toleriral, me zanima, kakšne so cenovno ugodne možnosti za kvalitetnejšo sliko. Grafične kartice ne morem menjati, ker gre za prenosnik, monitor pa uporabljam predvsem za video vsebine, namizni programi delujejo še kar vredu. Vsekakor hočem prenos preko DVI vhoda.
Kakšne so cenovno ugodne možnosti (tam to 300-350 €), s tem, da mi bodo koristile tudi v prihodnje, če se le da?
Kakšne so cenovno ugodne možnosti (tam to 300-350 €), s tem, da mi bodo koristile tudi v prihodnje, če se le da?
metrodusa.blogspot.com
McNato ::
Za nekatere prenosnike se lahko kupi "docing station". Navadno imajo le-ti tudi DVI izhod.
VidKo ::
za 350€ že dobiš desktop računalnik z integrirano grafično z DVI izhodom.
http://www.commit.si
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje
Tomi ::
Jaz sem sicer tudi razmišljal o DVD predvajalniku s HDMI izhodom, HDMI -> DVI kablom in ustreznimi priklopi (DVP 5960 recimo) in me to pride okoli 100 €. Samo ne vem, če ima kdo izkušnje s tem.
Port replikator, kakor sem zasledil tukaj, za NX7010 ne podpira DVI-ja.
Port replikator, kakor sem zasledil tukaj, za NX7010 ne podpira DVI-ja.
metrodusa.blogspot.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | trije monitorji na en računalnikOddelek: Zvok in slika | 7050 (6302) | Janac |
» | potrebujem nov disk in grafičnoOddelek: Kaj kupiti | 1771 (1334) | HyperGL |
» | tv izhod za compaq 6720sOddelek: Pomoč in nasveti | 2446 (2377) | zcetrt |
» | Pc za grafično oblikovanjeOddelek: Kaj kupiti | 2480 (1733) | suntrace1 |
» | best buy LCD TV sprejemnikOddelek: Kaj kupiti | 3088 (2394) | Zako |