Forum » Pomoč in nasveti » Posledice formatiranja
Posledice formatiranja
Picco ::
BendeR ::
Hm prvič čujem to teorijo:) Jaz sem svojega starega seagatea (3.2gb) formatiro kr dosti krat.Nebi ravno šel v podrobnosti ker bi se cifre sramoval :) Se pa je stanje popravlo ko sem dal gor win xp zdaj več nič format c: oz format c:/q :D
CaqKa ::
na email ti nebom odgovoril iz čisto preprostega razloga.. zato ker je to forum!
uporabniki izmenjavamo izkušnje, ne pa da jih držimo tajne
to da se pri formatiranju izgubi prostor je čisto normalno.. kar pa pravzaprav samo pomeni, da je velikost diska napisana na škatli disku dejansko manjša kot pa uporabna kapaciteta.. al nekak tak.. podobno kot obični 80 min cd drži 800 mega, ker gre 100 mega v kontrolo podatkov
uporabniki izmenjavamo izkušnje, ne pa da jih držimo tajne
to da se pri formatiranju izgubi prostor je čisto normalno.. kar pa pravzaprav samo pomeni, da je velikost diska napisana na škatli disku dejansko manjša kot pa uporabna kapaciteta.. al nekak tak.. podobno kot obični 80 min cd drži 800 mega, ker gre 100 mega v kontrolo podatkov
AngelOfDeath ::
S formatiranjem do izgube prostora (mogoče zaradi bad sektorjev ) kje si pa to pobral ?
Disk nima nobene kontrole podatkov razen mbr-a ki pa ni tak velik
Disk nima nobene kontrole podatkov razen mbr-a ki pa ni tak velik
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk in particije (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7906 (6278) | solatko |
» | Windows 98; temeljit pregled ali format?Oddelek: Operacijski sistemi | 2077 (1553) | Pyr0Beast |
» | FAT32 ali NTFS na prenosni disk?Oddelek: Operacijski sistemi | 1598 (1364) | zee |
» | 700 MB CDRW?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1472 (1152) | SasoS |
» | Win2k, instalacija, pomocOddelek: Operacijski sistemi | 2275 (2057) | CaqKa |