Forum » Pomoč in nasveti » Nedajo se posnet Windowsi
Nedajo se posnet Windowsi
GaMa87 ::
Pozdravljeni
Jz sem posnel že na stotine windowsev na različne računalnike a na tak problem še nisem naletel. Preprosto snema in snema in tam ko pride do tistega network installing obstane in negre več naprej. In nato sm mislil da je mogoče kej narobe z omrežno kartico in sem jo dal ven in isto. Probal sem tudi z različnimi instal cdji. in raznimi formatiranji ... ampak nič ni spravilo instalacije dlje kot do tam. Če ma kir kakršni koli nasvet oz. prakso stem prosim če pomaga .
Hvala za inf.
Jz sem posnel že na stotine windowsev na različne računalnike a na tak problem še nisem naletel. Preprosto snema in snema in tam ko pride do tistega network installing obstane in negre več naprej. In nato sm mislil da je mogoče kej narobe z omrežno kartico in sem jo dal ven in isto. Probal sem tudi z različnimi instal cdji. in raznimi formatiranji ... ampak nič ni spravilo instalacije dlje kot do tam. Če ma kir kakršni koli nasvet oz. prakso stem prosim če pomaga .
Hvala za inf.
Lep pozdrav, GaMa87
dzinks63 ::
Preveri HD . Mogoče se mu je kaj sfuzlalo. Daj MBR total na nulo, pa ponovne particije nared, pa full format. Pol bi pa moralo it.
krofko ::
Enkrat sem imel premajhno particijo za XP (ne vem koliko, cca. 3GB) in mi je snemalo, dokler se pri določenem odstotku ni ustavilo. Ko sem povečal particijo, sem naložil XP brez problemov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napad s kričanjemOddelek: Novice / Diski | 11248 (8438) | Markoff |
⊘ | Snemanje v šoli?Oddelek: Loža | 3159 (2464) | Gandalfar |
» | Snemanje policista v SlovenijiOddelek: Loža | 15531 (11711) | toplakd |
» | HTC Sensation vs. Samsung Galaxy S2Oddelek: Mobilne tehnologije | 3766 (3039) | aljo558 |
» | Katero DVD-+RW enoto naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2184 (1748) | novinec09 |