Forum » Pomoč in nasveti » Canon A520 lcd včasih deluje včasih ne???
Canon A520 lcd včasih deluje včasih ne???

ant ::
čao
imam canon a 520, ki pa mi je nakj časa nazaj padel po tleh. sedaj mi lcd ekranček včasih deluje, včasih pa ne. kakšna bi lahko bila okvara? fotič sem že razstavil in preveril priklop lcdja. tu je vse v redu.
delovanje lcd ne vpliva na kakovost slik. tudi nasplošno so slike enake kot pred padcem.
ima morda še kdo kakšen predlog kaj naj pogledam?
thx
imam canon a 520, ki pa mi je nakj časa nazaj padel po tleh. sedaj mi lcd ekranček včasih deluje, včasih pa ne. kakšna bi lahko bila okvara? fotič sem že razstavil in preveril priklop lcdja. tu je vse v redu.
delovanje lcd ne vpliva na kakovost slik. tudi nasplošno so slike enake kot pred padcem.
ima morda še kdo kakšen predlog kaj naj pogledam?
thx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WiFi včasih dela, včasih neOddelek: Omrežja in internet | 6613 (1378) | alfa_fan |
» | elektrika včasih dela včasih neOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1064 (876) | mirator |
» | PHP upload obrazec včasih dela, včasih ne?Oddelek: Izdelava spletišč | 1261 (1148) | Housy |
» | Grafična včasih dela, včasih neOddelek: Zvok in slika | 1337 (1231) | rzhektor |
» | Racunalnik vcasih zalaufa vcasih neOddelek: Pomoč in nasveti | 802 (693) | jansko |