Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj CD/DVD zapisanega na DVD LG player-ju PC ne prebere
Zakaj CD/DVD zapisanega na DVD LG player-ju PC ne prebere
ariela ::
Živijo!
Imam en problemček, s katerim se še nisem srečal. Kupil sem LG DVD player (za priklop na TV )in stvar deluje super, vendar imam eno težavo. Če na player-ju zapečem CD ali DVD mi ga bere samo player, ne pa tudi PC(probal sem jih že kar nekaj, pa na nobenem ne dela ).
Ko vstavim DVD ali CD v PC ne more prebrati kaj je na cd/dvd-ju in mi na njem ne pokaže nič. Na playerju pa povsem normalno deluje in predvaja.
Ima kdo kako idejo?
Najlepša hvala za pomoč že v naprej.
lp
Imam en problemček, s katerim se še nisem srečal. Kupil sem LG DVD player (za priklop na TV )in stvar deluje super, vendar imam eno težavo. Če na player-ju zapečem CD ali DVD mi ga bere samo player, ne pa tudi PC(probal sem jih že kar nekaj, pa na nobenem ne dela ).
Ko vstavim DVD ali CD v PC ne more prebrati kaj je na cd/dvd-ju in mi na njem ne pokaže nič. Na playerju pa povsem normalno deluje in predvaja.
Ima kdo kako idejo?
Najlepša hvala za pomoč že v naprej.
lp
- spremenil: ariela ()
JohanP ::
Imaš player ali recorder? Dobro bi bilo če napišeš model
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JohanP ()
7h3_1 ::
ponavad je težava v tem da morš na dvd playerju (rekorderju) cd/dvd zaklučt (finalize) da ga računalnik in drugi dvd playerji berejo
gandi ::
Ponavadi je potrebno dvd ali cd zaključiti na playerju (rekorderju) in potem ti bo brez problema špilal tudi v pc-ju. Preberi navodila od playerja...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG RH277H vprašanjeOddelek: Zvok in slika | 3178 (1505) | DJ Beat |
» | kanal 0 ali AV ne sprejema več DVD playerjaOddelek: Zvok in slika | 866 (748) | tomko030 |
» | Ne znam zapečt DVD-ja...Oddelek: Strojna oprema | 2232 (2232) | vratar |
» | DVD v DVDOddelek: Zvok in slika | 1694 (1422) | digitalc |
» | Čudni zvoki v DVD pogonu!Oddelek: Zvok in slika | 1208 (1035) | PIII850 |