Forum » Kaj kupiti » Diski,...
Diski,...
ZaLoMaT ::
Imam nekaj vprašanj...
S prijateljem hočeva kupit dodatne diske... (je sedaj premalo prostora)
~Sedaj pa naju zanima če jih sploh lahko priklopim na najini matični plošči in če lahko imava na matični plošči vsak po 2diska oz. 3diske...
~Kateri priključek mora imeti disk (U-ATA / ATA100 / SATA / SATAII) oz. katere lahko vse priključim na najini matični plošči
Disk, ki ga misliva kupiti (2x): KLIK
To pa še link do matičnih plošč:
~Platinix 2PE/800 KLIK
~DFI AD77Pro KLIK
Zanima pa naju še, če se bolj splača vzeti SATA / SATAII (ker bova čez cca. 6mesecev kupila vsak svoj nov računalnik in morejo ti diski "pasat" na nov računalnik, vendar morajo sedaj tudi na ti dve matični plošči )
Hvala vsem za odgovore že v naprej
S prijateljem hočeva kupit dodatne diske... (je sedaj premalo prostora)
~Sedaj pa naju zanima če jih sploh lahko priklopim na najini matični plošči in če lahko imava na matični plošči vsak po 2diska oz. 3diske...
~Kateri priključek mora imeti disk (U-ATA / ATA100 / SATA / SATAII) oz. katere lahko vse priključim na najini matični plošči
Disk, ki ga misliva kupiti (2x): KLIK
To pa še link do matičnih plošč:
~Platinix 2PE/800 KLIK
~DFI AD77Pro KLIK
Zanima pa naju še, če se bolj splača vzeti SATA / SATAII (ker bova čez cca. 6mesecev kupila vsak svoj nov računalnik in morejo ti diski "pasat" na nov računalnik, vendar morajo sedaj tudi na ti dve matični plošči )
Hvala vsem za odgovore že v naprej
ThinMan ::
sata2, ni kaj razmišljat.
----
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"
jan01 ::
Z sošolcem sva razmišljala in se odločila, da bova te sedanje diske prodala in kupila tega, ki sem ga prej navedel...
Imam pa še dve vprašanji:
~Ali lahko notranji disk spremenim v zunanji disk?
~Ali še kdo pozna kdo kakšen podoben disk (320gb, 16mb,..) oz. katerega mi priporočate?
Imam pa še dve vprašanji:
~Ali lahko notranji disk spremenim v zunanji disk?
~Ali še kdo pozna kdo kakšen podoben disk (320gb, 16mb,..) oz. katerega mi priporočate?
koyotee ::
lahko, kupi nekaj taksnega usb rack, lahko ga uporabis tudi za pekac,...
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
roli ::
Če misliš tistega v prvem postu -ne!
Tisti disk ne gre na nobeno od omenjenih matičnih plošč.Moraš kupiti IDE ali zunanji disk.Lahko pa kupiš ohišje za zunanji disk (vzameš podporo za SATA) in kupiš SATA disk.
Tisti disk ne gre na nobeno od omenjenih matičnih plošč.Moraš kupiti IDE ali zunanji disk.Lahko pa kupiš ohišje za zunanji disk (vzameš podporo za SATA) in kupiš SATA disk.
http://www.r00li.com
Hmmmm
Sedaj sem si izbral ta dva:
Seagate (1)
Seagate (2)
Če še kdo ve za podoben disk, oz. ima izkušnje z tema dvema naj napiše,... (vsa mnenja dobrodošla)
Hvala
Sedaj sem si izbral ta dva:
Seagate (1)
Seagate (2)
Če še kdo ve za podoben disk, oz. ima izkušnje z tema dvema naj napiše,... (vsa mnenja dobrodošla)
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosni disk WD 500 GigaOddelek: Pomoč in nasveti | 2238 (2153) | StratOS |
» | Zunanji disk...WD MyBookOddelek: Kaj kupiti | 2997 (2399) | mmmato |
» | Zunanji disk WD 250GB USB e My Book 1UOddelek: Kaj kupiti | 2038 (1498) | Zheegec |
» | Zunanji trdi disk 300gbOddelek: Kaj kupiti | 3370 (2386) | mmaestro |
» | Nakup prenosnega diskaOddelek: Kaj kupiti | 2008 (1730) | pirlo |