Forum » Pomoč in nasveti » Težave z DVD-zapisovalnikom
Težave z DVD-zapisovalnikom

bogii ::
Pozdravljeni!
Torej kot sem že v naslovu teme omenil imam težave z mojim pekačem CD in DVD-jev.
Imam ga približno 3 leta, je firme LG in mi je do sedaj deloval brezhibno. Sedaj pa mi pri že vsaki drugi peki javi, da je bilo zapisovanje neuspešno (omeni mi napako v žarčenju).
Kaj se da storiti v upanju da writer ni za odpis? Je imel kdo že podobne težave in je stvar rešil? Torej prosim za pomoč.
Hvala, lp.
Torej kot sem že v naslovu teme omenil imam težave z mojim pekačem CD in DVD-jev.
Imam ga približno 3 leta, je firme LG in mi je do sedaj deloval brezhibno. Sedaj pa mi pri že vsaki drugi peki javi, da je bilo zapisovanje neuspešno (omeni mi napako v žarčenju).
Kaj se da storiti v upanju da writer ni za odpis? Je imel kdo že podobne težave in je stvar rešil? Torej prosim za pomoč.
Hvala, lp.

uros678 ::
če čistilni CD ne bo pomagal, hja, vrži v kanto pa kupi TEGA
itak so pekači danes tak hudo poceni da brezveze...
itak so pekači danes tak hudo poceni da brezveze...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 7 - kaj je narobeOddelek: Pomoč in nasveti | 2448 (1905) | Grizzly |
» | Kateri DVD pekač kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3692 (3518) | aco111 |
» | Ogled celotne DVD zbirke iz naslonjača (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8761 (7047) | Spock83 |
» | več mini dvd na en velik dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2911 (2531) | Dusan_HD |
» | A se Splača Dat 60K Za Plextorja?Oddelek: Kaj kupiti | 1819 (1531) | Matty |