» »

Pomoc pri Twin turbo 2 supreme volanu

Pomoc pri Twin turbo 2 supreme volanu

bubanstix ::

Sosed je kupil zgoraj omenjeni volan. Pri instalaciji in ostalih postopkih ni imel težav. Ampak obstaja pa en drug problem, ko ga prklopi v svoj rač. prek usb priklucka mu po 5 do 10 min izklopi volan. Se pravi izbriše se mu v nadzorni plošči tam pod temo igralne palice. Nato takoj ko da usb priklucek vn in nazaj noter se volan spet pojavi in postopek se ponovi 5-10min. Volan sem probal pri meni in deluje normalno. Pri sosedu sem probal še vklopit v druge usb reže vendar ni učinka. Zdi se mi kot da bi se mu usb izklopu po nekem času, a mogoče kdo ve če so kaksne posebne nastavitve za usb reže, da je kaksna časovna omejitev?

hvala za odgovore

Poldy ::

Verjetno je težava v samem operacijskem sistemu? Časovna omejitev? Vklopi USB ključek in počakaj 10 min, pa boš videl.

Sem se pa nasmejal - zakaj vedno, ko gre za volan, ima z njim težave sosed ali kolega, nikoli pa sam...:D

Usb ključek deluje normalno, vendar pri volanu mu meče vn. A mogoče kdo ve če bi bile še kaksne posebne nastavitve v operacijskem systemu za usb reže?

A je mozno da so v biosu kaksne take nastavitve?

Tero ::

To je slučajno tisti ceneni volan iz Hoferja?
To si je brat tudi kupo. Totalni šrot je to. Najprej ko sem mu probal inštaliral niso hotli delat driverji. Kasneje so mi windowsi javlali da mi piše neki USB malfunction. Smo nesli volan nazaj menjali in novi nekak (na pol) dela. Edino vsake pol ure se ker sam izklopi???

Pač malo dnara malo muzike.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri avtoradio (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6712772 (7970) undertacker
»

ojačitev omrežja

Oddelek: Omrežja in internet
81894 (1608) integral15
»

USB 2.0 problem

Oddelek: Strojna oprema
6630 (525) Hotulc
»

32 GB microSD, 64 GB SDXC (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
728636 (7282) Lonsarg
»

prenos slik iz fotoaparata

Oddelek: Zvok in slika
243329 (2906) barca

Več podobnih tem