Forum » Strojna oprema » Gonilnik
Gonilnik
tinca25 ::
Neke gonilnike sem odinštalirala pa spet ištalirala itd. Vse sicer dela, samo da sem vmes opazila, da je pri nekterih inštalacjskih čarovnikih tekst počrjen, oziroma se besedilo ne vid, ampak samo črni kvadratki. Isto sem potem opazila pri e-mule. A mogoče kdo ve, kaj točno sem izbrisala? Hvala in LP, Tina
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
tinca25 ::
Ja, če pa ni delal. Zdaj pa vse dela OK, sam teh crnih kvadratkov ne razumem. Niso pri vseh Instalation wizardih, samo pri nekaterih.
Ethical ::
Tinca25, če si brisala, potem uporabi System Restore in če si nardila kako teh. napako na kateri aplikaciji, velja enako>System restore. S tem obnoviš sistem, v pretekli čas, torej cas preden si "nardila šmorn" .
System restore najdeš tle: START>PROGRAMS>ACCESSORIES>SYSTEM TOOLS>SYSTEM RESTORE. Ko se ti odpre pogovorno okno, izbereš "restore my computer to..." in nato izbereš datume, za koliko časa NAZAJ naj ti obnovi sistem. Naj te opozorim na dve stvari. Eno je nagalanje aplikacij ki si jih do zj naložila, no teh ne bo več(zraven so napisani) in drugo, naj te ne skrbi za datoteke, ki si jih dozej potegnla dol, al kreirala v Wordu....etc.
P.S. Drugič nam povej več o tvojem problemu, Npr, Kakšen gonilnik, za kero napravo v tvojem računalniku? Verjamem, da se ne spoznaš, na "crap", sam kot "notice"
System restore najdeš tle: START>PROGRAMS>ACCESSORIES>SYSTEM TOOLS>SYSTEM RESTORE. Ko se ti odpre pogovorno okno, izbereš "restore my computer to..." in nato izbereš datume, za koliko časa NAZAJ naj ti obnovi sistem. Naj te opozorim na dve stvari. Eno je nagalanje aplikacij ki si jih do zj naložila, no teh ne bo več(zraven so napisani) in drugo, naj te ne skrbi za datoteke, ki si jih dozej potegnla dol, al kreirala v Wordu....etc.
P.S. Drugič nam povej več o tvojem problemu, Npr, Kakšen gonilnik, za kero napravo v tvojem računalniku? Verjamem, da se ne spoznaš, na "crap", sam kot "notice"
Unigraphic NX4, ME10.45 powered by AMD Opteron 165 DC, GPU X1900XT-R580
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ethical ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne odpre spletnih strani, explorer.exe zamrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 1380 (1231) | rdecaluc |
» | obnovitev sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 4192 (3794) | imagodei |
» | Problem pri prižganju računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1290 (1065) | Jernej88_ |
» | Pomoč nuuujno ker sem brez slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1208 (907) | Pyr0Beast |
» | Vprašanje glede izbire WindowsowOddelek: Operacijski sistemi | 1512 (1011) | asd_guy |