» »

Računalniku se kolca

Računalniku se kolca

Fr33man ::

Punca je obupana, ker je zdej 14 dni delala seminarsko in ji je dans brat po nesreči sesu računalnik. Zdej kr mi je uspela povedat (kr js tega še nism vidu trenutno), je, da je njen brat neki iskal po netu, nakar ga je NOD opozoru, da je najdu škodlivo kodo, stisnu je naj jo zbriše, kar se je obneslo, vednar je čez kratek čas comp se restartau. In zdej kdrkoli ga prižge se začne nalagat sistem in se mu takoj zatem kolcne in se restarta. Tisto nadvse pomembno datoteko ima med njenimi dokumenti na C particiji, winsi so original, dobla jih je poleg novga kompa. Zanima me ali se da kako situacijo rešit? Seminarske ni dala na CD. A bi se to dal rešt s kako obnovitvijo sistema?

bluefish ::

naj poskusi zagnati sistem v Safe Modu. Če ne bo pomagalo naj na CD naloži BartPE, s katerim lahko dostopaš do Win, in prenese seminarsko na drug disk oz. USB ključ.

Fr33man ::

A je možno tut kej narest z obnovitvijo sistema, ki je vgrajen v xp? Samo ne vem če se da kako dostopat do tega če se sistem prej restarta preden pride v winse.

zee ::

obnova sistema v XPjih je neuporabna.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

ank ::

Naj spije nekaj vode. To ponavadi pomaga. :D

Fr33man ::

Zee hvala. Safe mode ne pomaga. Zdej pa me zanima, če js prenesem tale program BartPE, kako ga morm zapečt na CD, kot sliko? A je kje kak kratek predogled kako program funkcionira, kr še nism delov z njim? Ank tut nekej vode je spila, je že mirna.:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Fr33man ()

Fizikalko ::

Fr33man ::

Hvala pubeci. Grem js mau pošraufat to.

#000000 ::

Če ne drugače, daj disk v drug računalnik (jumper nastavi na slave) in prekopiraj file. Ali vzam nek doot cd ki ima gor kak file manager ipd. recimo ERD comannder, ta ima podporo za USB ključ in skopiraš nanj. Če ga ne boš najdu mi pošlji ZS. LP


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WIN XP na USB ključku...

Oddelek: Pomoč in nasveti
71314 (1123) krneki0001
»

Windows XP home edition in Virus

Oddelek: Operacijski sistemi
171773 (1161) Mare2
»

delete my useraccount

Oddelek: Pomoč in nasveti
161128 (870) fitipaldi
»

Totalno poln enih virusov???

Oddelek: Pomoč in nasveti
61018 (792) butec
»

knoppix

Oddelek: Operacijski sistemi
322205 (1571) kockish

Več podobnih tem