Forum » Pomoč in nasveti » delete my useraccount
delete my useraccount
fitipaldi ::
Po nesreči sem zbrisal my useraccount.Sedaj me pa zanima če lahko kako to obnovim,namreč imel sem polno slik shranjenih pod documents and settings in mojemu accountu :)
hvala za odgovor
hvala za odgovor
Ziga Dolhar ::
Windowsi AFAIK ob brisanju uporabniškega računa NE izbrišejo njegove mape. Poglej pod c:\Users oz. c:\Documents and Settings.
https://dolhar.si/
to sem ja, na total commanderju če kliknem na prejšnji ime accounta mi zahteva password katerega ne vem :),na explorer-ju pa napiše da je access is denied.Sedaj me pa zanima če vzamem disk ven in ga dam v drug pc ali se bo dalo notri pidit
'FireSTORM' ::
Točno tako. Linux LiveCD v pogon in ni vrag da nebi vedel skopirat vseh slik ter podatkov nekam z cp ukazom.
Those penguins.... They sure aint normal....
bluefish ::
z neta si potegni recimo Ubuntu, ga zapeci na CD in poženi. Stvar ti na disk ne bo nič nameščala, lahko pa boš rešil problem.
Ali poznaš dober ubuntu program?Zgoraj če kliknem na sliko je nekaj podobnega da se bi dal rihtat samo ne najdem inštalacije.Drugač je pa za instal :mozilla,pa nekaj za word,3dgraphic in antivirus
ja zdej sem prišel v slike in jih vidim,samo napiše da nimam dovoljenja da jih skopiram
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali HDD umira?Oddelek: Strojna oprema | 3551 (2340) | hojnikb |
» | operacijski sistemOddelek: Pomoč in nasveti | 690 (457) | krneki0001 |
» | Win 7/ Win 8 :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1177 (837) | Lonsarg |
» | WIN XP na USB ključku...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1367 (1176) | krneki0001 |
» | Problem pri prižganju računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1286 (1061) | Jernej88_ |