Forum » Programska oprema » spreminjanje velikosti filmčka...
spreminjanje velikosti filmčka...
jur3 ::
upam da sem v pravem delu foruma...
zamina me kako filček velik 720x576 spremeniti na velikost npr. 280x215 ne da bi pri tem izgubil kvaliteto filmčka. s tem bi postal filmček manjše velikosti in bi ga lahko uporabil v spletni strani (kot to dela npr youtube-čeprav mi je njihova metoda dodajanja filčkov precej neznana). kako bi se lotil tega se obračam na VAS.
hvala
ps:prosim ne napišite mi npr. uporabi program npr. SonyVegas, ker bi jaz bolj potreboval korake kako spremeniti velikost...
zamina me kako filček velik 720x576 spremeniti na velikost npr. 280x215 ne da bi pri tem izgubil kvaliteto filmčka. s tem bi postal filmček manjše velikosti in bi ga lahko uporabil v spletni strani (kot to dela npr youtube-čeprav mi je njihova metoda dodajanja filčkov precej neznana). kako bi se lotil tega se obračam na VAS.
hvala
ps:prosim ne napišite mi npr. uporabi program npr. SonyVegas, ker bi jaz bolj potreboval korake kako spremeniti velikost...
Dead enemy always smell good
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Multifunkcijska naprava- katero?Oddelek: Kaj kupiti | 1456 (1108) | Hanzi77 |
» | Googlov Gmail z 1 gigabajtom in to zastonjOddelek: Loža | 1581 (1077) | boych |
» | Vesoljske igreOddelek: Igre | 1048 (922) | BigWhale |
» | Gledal bi filme na TV-ju, ampak brez TV-OUT funkcijeOddelek: Zvok in slika | 1740 (1332) | pivmik |
» | geforce 4200 Ti VIVO na TVjuOddelek: Zvok in slika | 1062 (994) | partysound |