» »

Pirati z gospodarca

Pirati z gospodarca

happyme ::

Ne vem, ali je to za ta del foruma, zato naj me moderator popravi če je potrebno.

Stvar je taka stoji pa takole: danes sem se vrnil z bratovega maturanca in prinesel s seboj zanimiv dokaz o nečednostih na gospodarcu. Največji absurd vsega tega je seveda, da je brat moral plačat slabih 9 jurjev za eno karto, pijača je bila ful draga, tisti, ki pa imajo čez programsko opremo in računalnike pa si ne morejo prebrati jasnih licenčnih navodil in plačat tisto bogo licenčnino! Če bere tole kak programer bsplayerja, naj jih kar za ušesa tele z gospodarca, no malo pa tudi sebe, ker se take stvari - sesutje programa - dogajajo.

še link do večjih fotk: klik
  • zavaroval slike: OmegaBlue ()

Webteh ::

Lep pozdrav vsem!

V podjetju Webteh d.o.o, razvijalci programa BS.Player, proučujemo to zadevo in pozivamo vse, ki so ta dogodek videli, da nas kontaktirajo na e-mail info@webteh.com ali na telefonsko številko 01 2571 198.

Mimogrede, cena licence, s katero bi lahko naš program uporabljali tudi v komercialne namene, bi prireditelje stala samo 29,90€.

"Če bere tole kak programer bsplayerja, naj jih kar za ušesa tele z gospodarca, no malo pa tudi sebe, ker se take stvari - sesutje programa - dogajajo."
Zato pa razvijamo nove različice BS.Playerje, kjer se takšne stvari/bugi odpravljajo, trenutna verzija je že 2.16, tu pa vidimo, da je v uporabi različica 1.38, ki je že zelo zastarela.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Webteh ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

BullShit Player

Oddelek: Pomoč in nasveti
211915 (1126) blackbfm
»

Izšel VLC 2.0.0 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
13740452 (30752) Icematxyz
»

2 Problema z virusi/črvi ali karkoli že

Oddelek: Pomoč in nasveti
131102 (946) ;-)
»

Najboljši divx predvajalnik je...

Oddelek: Zvok in slika
466382 (5368) franc3e
»

Vedno več je divx predvajalnikov, zanima pa me na katerega prisegate vi!

Oddelek: Sedem umetnosti
181831 (1482) pivmik

Več podobnih tem