Forum » Programska oprema » Motna slika
Motna slika
jperc21 ::
Zdravo
Zanima me , kateri program mi svetujete za odpravo motne slike. Kolega nas je slikal in je motna slika.Pa če je možno tudi kakšna slovenska navodila , kako se to naredi v tem programu.
Sem pa že poskusil z corel paint shop pro photo XI in ne pridem naprej.Sem iskal v pomoči pa nisem našel nič.
LP
in hvala za odgovore.
Zanima me , kateri program mi svetujete za odpravo motne slike. Kolega nas je slikal in je motna slika.Pa če je možno tudi kakšna slovenska navodila , kako se to naredi v tem programu.
Sem pa že poskusil z corel paint shop pro photo XI in ne pridem naprej.Sem iskal v pomoči pa nisem našel nič.
LP
in hvala za odgovore.
Keep your head up, even when the world is hard, never give up!
Lahko so tudi angleška navodila.
MAC.H ::
Če je slika motna, ker prijatelj ne zna slikati ali pa se mu je tresla roka, potem te ne reši noben program, pa če je še tako kvaliteten...
MAC.H
Malo je motna . Sama mislim, da obstajajo programi za odpravo teh težav.
Kaj pa če pomanjšam sliko , bi mogla bit lepša ne.
LP
Kaj pa če pomanjšam sliko , bi mogla bit lepša ne.
LP
aljazh ::
Oprosti, ampak RAW ne more čisto nič pomagati, če je slika stresena ali neostra.
Malenkostno neostrino - ampak res malenkostno - se do določene mere sicer da popraviti z npr. Unsharp mask v Photoshopu. Recimo tole je primer neostrine, ki se jo da odpraviti (levo neostra, desno popravljena slika).
Kaj bistveno več pa zmore le MovieOS™.
Malenkostno neostrino - ampak res malenkostno - se do določene mere sicer da popraviti z npr. Unsharp mask v Photoshopu. Recimo tole je primer neostrine, ki se jo da odpraviti (levo neostra, desno popravljena slika).
Kaj bistveno več pa zmore le MovieOS™.
nonenone ::
mogoče sem napisal, treba bi bilo videt sliko, sicer pa itak verjetno nima raw. če si kdaj gledal kak film vohunski se dajo z zelo dragim softverom dobit precej ostre slike - seveda s softversko interpolacijo (zadeva je profi in draga, uporablja pa jo fbi, cia itd)
r5r ::
Pa kaj še.
Če imam jaz eno zeleno liso, mi bo program kar celo pokrajino prikazal.
Če imam jaz eno zeleno liso, mi bo program kar celo pokrajino prikazal.
And it makes me wonder.
aljazh ::
če si kdaj gledal kak film vohunski se dajo z zelo dragim softverom dobit precej ostre slike - seveda s softversko interpolacijo (zadeva je profi in draga, uporablja pa jo fbi, cia itd)
Kaj bistveno več pa zmore le MovieOS™
Hvala
Bom poskusil pa bom videl.
LP
Bom poskusil pa bom videl.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri program?Oddelek: Programska oprema | 1412 (1342) | sammy12 |
» | Kdo ve za program, ki iz posnetka ali slike izriše 3d model za animacijo?Oddelek: Programska oprema | 1350 (1173) | MihaFirst |
» | Kako izostriti sliko?Oddelek: Programska oprema | 5417 (5285) | ql000 |
» | C.S.I. softweare (fikcija ali bolana resničnost ?!??)Oddelek: Loža | 1315 (1047) | sketch |
» | še o filmskih klišejihOddelek: Loža | 1973 (1488) | OmegaBlue |