» »

pomoč - računalnik mrkno- nujno

pomoč - računalnik mrkno- nujno

awake ::

računalnik mi je med delom zaštekal, po ponovnem resetu pa več nikakor ne gre nazaj v XP-je. Niti v varnem načinu. Hotel sem da bi z XP cd-jem ponovno namestil windows ali ga popravil in ko prideš v menije in hočeš ponovno namestit ali popravit javlja napako REGISTRY_ERROR. Sem probal z drugim ramom in grfično pa je vedno isto. Kaj se da nardit da bi prišel v windowsw ali da bi jih vsaj ponovno preko posnel? Je ze imel kdo kaj podobnega?

marsovcek ::

Poskusi po navodilih objavljenih tukaj.

sem probal kot piše v navodilih,pa ne gre nič. Problem je v tem da ko grem v Recovery console in ko vnesem številko na kateri je operacijski sistem, mi takoj vrže v plavi ekran z napako REGISTRY_ERROR. Spodaj pod technical information pa piše:
STOP: 0x00000051 (0x00000004,0x00000001,0xE1144248,0x000003AQ)

Kaj se komu sanja kako to rešit?

nonenone ::

jaz sem mel podobno zadevo, disk sem dal tudi v drugo mašino kot slave, vendar ga windows niso čital, nič nisem mogel narest, disk sem stran vrgel - verjetno je nenadno crknu, to je moja izkušnja, lp

na srečo ni šel disk... :) Problem sem rešo tako da sem vstavo drugo verzijo windowsov in potem sem lahko normalno prišel v recovery console in na novo namestil vse...če bo mel kdo slučajno isti problem naj to proba;)

hvala za pomoč obema...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

windows XP se mi nočejo zagnati (prilagam sliko ekrana)

Oddelek: Pomoč in nasveti
254909 (3594) vbohinc
»

Win XP stop error

Oddelek: Operacijski sistemi
192127 (1525) mp3pesmi
»

[Windows] Kako odstraniti Linux particijo (strani: 1 2 )

628114 (7198) buneech
»

zelo zelo velik problem

81887 (1475) schranzek
»

Stalno resetiranje xp

191461 (1230) Beernarrd

Več podobnih tem