Forum » Programska oprema » Flash player se upira delovanju !
Flash player se upira delovanju !
rdecaluc ::
Lp .
Imam en manjši problem. Flash player mi noče pravilno delat v firefox-u. Za primer ko grem na metacafe mi tisti filmček , ki je v majhnem stranskem okenčku normalno predvaja , če pa hočem predvajat karkoli drugega pa je samo črna slika. ( odpre se vse, noče predvajat samodejno , če pa kliknem na play se pa na buffering obesi). Aja pa v IE mi dela normalno .Ali slučajno kdo ve kaj bi bilo narobe?
Imam en manjši problem. Flash player mi noče pravilno delat v firefox-u. Za primer ko grem na metacafe mi tisti filmček , ki je v majhnem stranskem okenčku normalno predvaja , če pa hočem predvajat karkoli drugega pa je samo črna slika. ( odpre se vse, noče predvajat samodejno , če pa kliknem na play se pa na buffering obesi). Aja pa v IE mi dela normalno .Ali slučajno kdo ve kaj bi bilo narobe?
Est modus in rebus. ,typos
purple ::
Mene tud ne mara flash player
Kjer bi mogla kakšna stvar igrat/se predvajat/karkol, je samo prazen bel prostor.
Kaj mi je za narest?
Kjer bi mogla kakšna stvar igrat/se predvajat/karkol, je samo prazen bel prostor.
Kaj mi je za narest?
Looooooka ::
uninstaller iz macromedije downloadita...da vama odstran vse pof**** instalacije.
in pol downloadita installer iz macromedije (EXE ne tisto autoinstalacijo iz njihove strani)...in instalirita.
pol more delat v vseh browserjih.
in pol downloadita installer iz macromedije (EXE ne tisto autoinstalacijo iz njihove strani)...in instalirita.
pol more delat v vseh browserjih.
rdecaluc ::
No ne vem . Bom probal ... samo se mi zdi čudno da mi samo v mozilli ne dela
Est modus in rebus. ,typos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FlashOddelek: Izdelava spletišč | 3992 (3405) | Vice |
» | youtube HDOddelek: Pomoč in nasveti | 2140 (1675) | boyc |
» | pomoč pri gledanju clipov z iterneta...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1496 (1390) | farko |
» | Flash in Video problemOddelek: Izdelava spletišč | 1502 (1437) | Misi666 |
» | java igre na internetu- ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1688 (1592) | kl82 |