Forum » Igre » wolfenstein in XPji - problem
wolfenstein in XPji - problem
mb ::
V igri Wolfenstein mi ne dela nekaj osveževanje slike pravilno. Imam win XP. Ko sem imel milleniume je delovalo vse lepo in prav (1024@85HZ). Sedaj pa imam samo 60 Hz osveževanje, ne glede na ločljivost (tudi 640 × 480).
Kako rešit ta problem. Oči mi že prav trpijo :)
P.S. Imam GF2 mx400 in zadnje detonatorje!
lp
Kako rešit ta problem. Oči mi že prav trpijo :)
P.S. Imam GF2 mx400 in zadnje detonatorje!
lp
- spremenil: mb ()
ChiefThunder ::
sam posredujem...
refreshlock, če maš grafično od Nvidie poišči NV refresh fix. Lahko si pa tud pomagaš s powerstipom...
refreshlock, če maš grafično od Nvidie poišči NV refresh fix. Lahko si pa tud pomagaš s powerstipom...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
krucymucy ::
razen parih pik več v 3dmarku... ne!
Neki sem preletel na homepagu od nv refresh rate fix, da so 27.xx narejeni drugače, zato ne dela .... zakaj naj bi bli pa narejeni drugače... se bo zvedel!!!
Neki sem preletel na homepagu od nv refresh rate fix, da so 27.xx narejeni drugače, zato ne dela .... zakaj naj bi bli pa narejeni drugače... se bo zvedel!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | geforce nvidia 420 tvout ne delaOddelek: Strojna oprema | 1074 (851) | šumigo |
» | nVidia reresh rateOddelek: Pomoč in nasveti | 854 (748) | AngelOfDeath |
» | Detonator 40.41 XP driversOddelek: Strojna oprema | 2243 (1185) | PassTrough |
» | Osveževanje me jebe!!!Oddelek: Programska oprema | 1139 (1014) | ChiefThunder |
» | MX 400 in DetonatorXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1007 (910) | AngelOfDeath |