Forum » Programiranje » [Access] export tabel
[Access] export tabel
gkovac ::
Imam eno zanimivo vprašanje, in sicer:
imam ene 15 različnih baz in vsak teden moram iz njih izvoziti par tabel, kar pomeni, da moram vsako bazo odpreti, poklikati te tabele in jih izvoziti. To "ročno" delo sem nadgradil in zadevo malce avtomatiziral, ampak še vedno moram odpreti vseh 15 baz in popraviti kodo in izvoziti tabele.
Mi lahko kdo prosim pove, če se da narediti izvoz iz ene baze? Zamislil sem si novo bazo, kjer bi v neki "proceduri" napisal katere tablice iz katerih baz bi rad, da se izvozi in kam.
Upam, da sem bil dovolj jasen in hvala za vsako pomoč.
imam ene 15 različnih baz in vsak teden moram iz njih izvoziti par tabel, kar pomeni, da moram vsako bazo odpreti, poklikati te tabele in jih izvoziti. To "ročno" delo sem nadgradil in zadevo malce avtomatiziral, ampak še vedno moram odpreti vseh 15 baz in popraviti kodo in izvoziti tabele.
Mi lahko kdo prosim pove, če se da narediti izvoz iz ene baze? Zamislil sem si novo bazo, kjer bi v neki "proceduri" napisal katere tablice iz katerih baz bi rad, da se izvozi in kam.
Upam, da sem bil dovolj jasen in hvala za vsako pomoč.
lp,
smetko ::
Samo namig.
Probaj narediti novo bazo v kateri povežeš tabele iz ostalih baz (ko si v [tabelah] desni klik in [poveži taqbele ...])
Probaj narediti novo bazo v kateri povežeš tabele iz ostalih baz (ko si v [tabelah] desni klik in [poveži taqbele ...])
No comment
gkovac ::
smetko ideja ni slaba, ampak potem sem spet na istem... spet bi moral v to novo nastalo bazo polinkati vse novo nastale tabele (v tistih 15 bazah imam vsak mesec nove tabele).
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sql okoljaOddelek: Programiranje | 1155 (815) | Sno0py |
» | Prenos pantheona na drug računalnika (pantheon55, mssql2005)Oddelek: Pomoč in nasveti | 5984 (2986) | krofeta |
» | DatabaseOddelek: Izdelava spletišč | 925 (819) | Tody |
» | Web control panelOddelek: Izdelava spletišč | 1535 (1248) | DC- |
» | C# databaseOddelek: Programiranje | 1398 (1241) | FXMagic |