» »

Database

Database

Blup ::

Na serverju mi laufa mySQL, ki ga uporablja računovodskiprogram. Se pravi ima kreirane svoje DBje.

Sedaj bi rad namestil nek program, ki pri namestitvi sam kreira bazo za svoje potrebe.

Vprašanje pa je, če je možno, da ta program pri inštalaciji pobriše vse ostale DBje?

Hvala!
Blup
:\

Atos ::

jah možno je, je pa to velika pomanjkljivost programa potem. Sicer ne vidim nobenega razloga zakaj bi program hotel pobrisat druge baze.

No, če bi stavil bi rekel da ti verjetno ne bo pobrisal drugih baz, ziher pa ni. Bi pa precerj pomagalo če poveš kateri program to je ali pa si preberi realease notes ali pa readme - tam bi ti moglo pisat kaj o tem.

EDIT: Oz. bom tako povedal: glupo se mi zdi da bi program šel brisat druge baze zatem pa kreiral svoje :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Atos ()

Ja, sej men se tut to zdi glupo, da bi brisu :D ... sam bi biu pa raj zihr, kt pa da računovodstvo zjebem :D .

Gre za program DotProject.

Pa še eno vprašanje. Pri inštalaciji me vpraša za ime baze pa username pa geslo... to si verjetno na novo izmislim, ne dam istega (imena baze vem da ne)... geslo pa username me predvsem zanimata.

Blup

Tody ::

V administraciji baz, lahko vsaki bazi določi geslo pa uporabniško ime in celo več teh. Nevem koliko je pa ta tvoj program pameten če more za vsak zagon ustvarjat novo bazo al kako si ti to mislil ?

Baze so zato da se notri hranijo podatki ne pa da se vsakič nova kreira... Bolj smislno je nove tabele ustvarjat če že rabiš čisto novo podlago. Sicer pa se ni za zafrkavat pri biznisu zrihtaj si produkcijsko okolje in tam testiraj.

Tr0n ::

Ne verjamem, da program brise druge DBje, ki se ga ne ticejo.

Sicer pa naredi si backup kompletne baze in probaj.

WarpedGone ::

>> ...zrihtaj si produkcijsko okolje in tam testiraj.

Tody, tegale nisi mislal tko kot si napisal ;)
Zbogom in hvala za vse ribe

kixs ::

Tody:

Produkcijsko okolje NI testno okolje! V produkciji se ni za zajebavat.

Hvala fantje!
Sm že stestiru in sm ugotovi, da res ne zbriše!

Še enkrat hvala!

Blup

Tody ::

Ja res je... malce se mi je mudilo :) pa sem hotel napisat okol :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SSD vs HDD v strežniku

Oddelek: Kaj kupiti
162698 (2036) Ishmael
»

[docker] Poganjanje celotne virtual machine v dockerju

Oddelek: Operacijski sistemi
194703 (4127) c3p0
»