Forum » Pomoč in nasveti » Gonilniki za Club 3D Radeon 9600 Pro
Gonilniki za Club 3D Radeon 9600 Pro
Kajzer66 ::
Pozdravljeni!
Imam težave z gonilniki za Radeona 9600 Pro (Club 3D), kot piše v naslovu. Namestil sem tiste z njihove uradne strani (Catalyst...) pa še vedno grafika ne deluje normalno. Pri 'pomikanju navdzol' na spletnih straneh ali v tekstovnih datotekah mi izrisuje sliko z opaznim in motečim zamikom. Vesel bom vaših nasvetov
Lp, Rok
Imam težave z gonilniki za Radeona 9600 Pro (Club 3D), kot piše v naslovu. Namestil sem tiste z njihove uradne strani (Catalyst...) pa še vedno grafika ne deluje normalno. Pri 'pomikanju navdzol' na spletnih straneh ali v tekstovnih datotekah mi izrisuje sliko z opaznim in motečim zamikom. Vesel bom vaših nasvetov
Lp, Rok
R33D3M33R ::
Za 9xxx serijo so najboljši gonilniki Catalyst serija 5.xx (torej 5.12). Namesti si ene izmed teh.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Catalyst Control Center popolnoma prenovljenOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7583 (6486) | bf4ed |
» | Novi Catalyst 7.10 gonilniki bi naj prinesli precejšnje izboljšave v zmogljivostiOddelek: Novice / Grafične kartice | 5438 (3669) | SebaR |
» | Namestitev VGA gonilnikov v OknihOddelek: Pomoč in nasveti | 873 (807) | Gorostan |
» | Catalyst driverji za Radeon 9600 pro?Oddelek: Programska oprema | 1082 (976) | freejack |
» | Je kdo bil tak heroj in si namestil Catalyste 3.5?Oddelek: Programska oprema | 1970 (1091) | Arkadij |