Forum » Programska oprema » Word 2007 ne gre vstavit mat.enačbe
Word 2007 ne gre vstavit mat.enačbe
Racunalnik ::
Enačbe so mi delale čist normalno,danes probam v dokument vstaviti (insert-Equations)in je ikona za equations neaktivna.
V cem je problem,ker mi ni jasno zakaj sedaj to kr iz lepega ne dela?
Dokument je pa navaden kot vedno.
V cem je problem,ker mi ni jasno zakaj sedaj to kr iz lepega ne dela?
Dokument je pa navaden kot vedno.
rapvirus ::
A si zihr da je dokument običajen? Jst sm mel nazadnje tak "problem" ko sm delal z .doc fajlom. Enačbe delajo samo v novem .docx
Racunalnik ::
Hvala ti za resitev.Ni mi slo v glavo zakaj kr naenkrat ne dela.
Je pa enostavnejse enacbe za uporabljat v 2007 ker se ti manjsajo z textom ko vse manjsas,v 2003 verziji sje bil pa kaos zarad tega.
Ali mogoce ves,kako se resit tistega tecnega opozorila ko pises enacbo pa uporabis recimo = in ti zatezi da mors met za to nekaj instalirano al nekaj podobnega,dela pa vedno,samo tezi ko uporabis take znake iz tipkovnice.
Je pa enostavnejse enacbe za uporabljat v 2007 ker se ti manjsajo z textom ko vse manjsas,v 2003 verziji sje bil pa kaos zarad tega.
Ali mogoce ves,kako se resit tistega tecnega opozorila ko pises enacbo pa uporabis recimo = in ti zatezi da mors met za to nekaj instalirano al nekaj podobnega,dela pa vedno,samo tezi ko uporabis take znake iz tipkovnice.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Racunalnik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MAT-sistem enačb s 4 neznankamiOddelek: Pomoč in nasveti | 1168 (942) | Aston_11 |
» | Font: matematični simboliOddelek: Pomoč in nasveti | 4398 (4096) | Mavrik |
» | Kako objaviti nesmiseln znanstveni članekOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8356 (5639) | martincek1 |
» | Naloga pri geometrijiOddelek: Šola | 1176 (1076) | Bela01 |
» | RandomOddelek: Znanost in tehnologija | 4559 (3789) | Thomas |