Forum » Pomoč in nasveti » Komp frizne
Komp frizne
teedy ::
Zdravo, imam problem odkar se na formatiral in naložil XP-je ( 3mesece nazaj ). Ko želim igrati kakšno igro, naprimer San andreas ali Call of duty, špilam normalno kakšne 2min ali manj, potem pa komp frizne in se resetera.
Driverje za grafo imam naložene iste kot preden sem formatiral komp( dobil sem jih zraven novega računalnika), pred formatiranjem pa sem iste igre igral normalno, tudi po 4ure ni bilo problema, zdajle sem probal 3Dmark test, pa komp enako zašteka, nevem kje bi lahko bil problem?
lp
Driverje za grafo imam naložene iste kot preden sem formatiral komp( dobil sem jih zraven novega računalnika), pred formatiranjem pa sem iste igre igral normalno, tudi po 4ure ni bilo problema, zdajle sem probal 3Dmark test, pa komp enako zašteka, nevem kje bi lahko bil problem?
lp
ripmork ::
nisem expert, a najverjetneje da se ti pregreva kaj...
poglej če se ti ni kak vent premaknil, preveri temperaturo s kakim programom, pomoje da je to problem.
poglej če se ti ni kak vent premaknil, preveri temperaturo s kakim programom, pomoje da je to problem.
teedy ::
Ja, prah sem posesal, probal tudi brez stranice, še zmer isto nevem no, je možno da imam kaj takega obkljukanega v nastavitvah?
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74555 (17321) | tropico2078 |
» | Prodati ali prenoviti moj racunalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6011 (5492) | aljo558 |
» | BOOTMGR is missing- windows xpOddelek: Pomoč in nasveti | 4872 (4318) | Duhec |
⊘ | Test drive unlimited-zkai....???Oddelek: Igre | 1844 (1419) | Tilen |
» | ne morem naložit win xpOddelek: Pomoč in nasveti | 1247 (1062) | Highlag |