Forum » Pomoč in nasveti » Pomoc pri iTunes.scpt na Mac OS X
Pomoc pri iTunes.scpt na Mac OS X
ueulo ::
Hey,
Rad bi nalozil iTunes scripto na mac os x tako ,da bi potem lahko preko geektool-a imel ime skladbe na desktopu.
Scripto je treba dat v [ put the script somewhere where you know the path in UNIX format] ,kot npr.
~/bin/applescripts/iTunes_Meets_GT-main.scpt ,ampak jaz tega /bin nimam ali pac.?
Ali je to mogoce razbrat iz .profile-a,ki je v mojem primeru:
export PATH=/opt/local/bin:/opt/local/sbin:$PATH in bi moral dati to skripto v /apt/local/bin ?
Prosim za pomoc
Rad bi nalozil iTunes scripto na mac os x tako ,da bi potem lahko preko geektool-a imel ime skladbe na desktopu.
Scripto je treba dat v [ put the script somewhere where you know the path in UNIX format] ,kot npr.
~/bin/applescripts/iTunes_Meets_GT-main.scpt ,ampak jaz tega /bin nimam ali pac.?
Ali je to mogoce razbrat iz .profile-a,ki je v mojem primeru:
export PATH=/opt/local/bin:/opt/local/sbin:$PATH in bi moral dati to skripto v /apt/local/bin ?
Prosim za pomoc
zos ::
Kolikor razumem lahko skript das kamorkoli zelis. V home folderju (~) bin nimas, imas pa seveda na korenskem imeniku (/bin).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OpenSUSE pomočOddelek: Operacijski sistemi | 933 (826) | Redorange |
» | Arhiviranje serverja s TAR - incremental in FTP na drugo lokacijo in email report - SOddelek: Operacijski sistemi | 1577 (1488) | Daedalus |
» | Kate (linux-suse)Oddelek: Programiranje | 1642 (1321) | BigWhale |
» | kako prevedem(skompajlam) javo v linuxu?Oddelek: Programiranje | 1575 (1456) | hruske |
» | Linux+DivxOddelek: Programska oprema | 1047 (922) | Viper Neo |