Forum » Pomoč in nasveti » Reševanje podatkov z diskete...
Reševanje podatkov z diskete...
McKacon ::
Zdravo...
imam problem z disketo, ko sem hotel prekoperati datoteke mi je javilo; "ta pogon mora se more formaterati / these volume needs to be formated", zanima me ce so mogoce kaki programi za resevanje podatkov na njej... saj imam celotono projektno nalogo na njej...
Hvala, Urh
imam problem z disketo, ko sem hotel prekoperati datoteke mi je javilo; "ta pogon mora se more formaterati / these volume needs to be formated", zanima me ce so mogoce kaki programi za resevanje podatkov na njej... saj imam celotono projektno nalogo na njej...
Hvala, Urh
Matev ::
diskete so zgodovina
čimprej jo zavrzi in delaj kopije na disk in usb ključ
glede reševanja pa edino kak disk doktor ali kaj takega
a dvomim v uspeh
čimprej jo zavrzi in delaj kopije na disk in usb ključ
glede reševanja pa edino kak disk doktor ali kaj takega
a dvomim v uspeh
amigo_no1 ::
Znotraj MS Virtual PC 2004 (2007) , bootaš z Win9x boot diskete, poženeš "Norton disk doctor" (NDD.EXE).
Kdaj se bodo ljudje spametovali in diplomske pisali/urejali s fajla na disku in potem na NA KONCU skopirali na disketo/usb/cd/zip ... ?
Kdaj se bodo ljudje spametovali in diplomske pisali/urejali s fajla na disku in potem na NA KONCU skopirali na disketo/usb/cd/zip ... ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za pridobitev izbrisanih datotekOddelek: Programska oprema | 6972 (6429) | T_F_7 |
» | Zunanji trdi disk---nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 2484 (1967) | Chessman |
» | Nova anketa: je disketna enota v resnici preteklost? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8067 (6850) | MrStein |
» | Šla plata ob updatu biosa?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1513 (1166) | ru7 |