Forum » Pomoč in nasveti » Problem z Club 3D 7600 GS
Problem z Club 3D 7600 GS
Skero ::
LP
Prosim za pomoč ker nimam pojma zakaj je moja grafična po 6 mesecih začela na nekaterih mestih prikazovati na črnih podlagah modre pike ki se pojavljajo v vodoravnih debelejših črtah prav tako namesto bele prikazuje rumeno (tudi na namizju)???
Igrice sploh ne delujejo! V menijih se isto pojavljajo pike, med igranjem pa se barve razpotegnejo čez cel ekran v ravnih črtah!!?? Pri gledanju filmov mi že na začetku zašteka potem pa PONAVADI, ne vedno, resetira komp????
Čudno pa se mi zdi da mi je začela nagajati grafična kljub temu da z njo nisem ničesar počel, deluje pa na 28°C!!!?
Za to sigurno niso krivi gonilniki ker sem pred kratkim namestil najnovejšo verzijo.
Že v naprej hvala!
Prosim za pomoč ker nimam pojma zakaj je moja grafična po 6 mesecih začela na nekaterih mestih prikazovati na črnih podlagah modre pike ki se pojavljajo v vodoravnih debelejših črtah prav tako namesto bele prikazuje rumeno (tudi na namizju)???
Igrice sploh ne delujejo! V menijih se isto pojavljajo pike, med igranjem pa se barve razpotegnejo čez cel ekran v ravnih črtah!!?? Pri gledanju filmov mi že na začetku zašteka potem pa PONAVADI, ne vedno, resetira komp????
Čudno pa se mi zdi da mi je začela nagajati grafična kljub temu da z njo nisem ničesar počel, deluje pa na 28°C!!!?
Za to sigurno niso krivi gonilniki ker sem pred kratkim namestil najnovejšo verzijo.
Že v naprej hvala!
Alessio983 ::
nes nazaj ta klump ,... sem imel 2 pa obe sta mi crknali , pa sem potem zahtelav saphhirjevo x1650 pro in semjo dobil , ker so mi še hotli eno uturit da bi mi še ta crknala pol , dela kot urica oz. je še boljša
Skero ::
Ja vem da je 2 leti garancije ampak kaj če izgubiš original embalažo?
P.S. - račun pa še zmeri mam!!!
P.S. - račun pa še zmeri mam!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skero ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kuhinjska armatura - isti tip, različne ceneOddelek: Loža | 8679 (7726) | akulp |
» | rami + napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 1303 (1141) | wade |
» | USB KLUC..Na kaj moram paziti ob nakupo?Oddelek: Kaj kupiti | 2405 (1705) | reptilia |
» | Ali je varno kupiti v trgovini JAE v CeljuOddelek: Kaj kupiti | 2599 (1849) | chucki |
» | Trinitron - SUXOddelek: Zvok in slika | 1922 (1382) | modelizer |