Forum » Kaj kupiti » Kateri dvd pekač s SATA
Kateri dvd pekač s SATA
primy ::
Ker se moj pekač počasi poslavlja sem v nakupu novega in sicer iščem dvd pekač s sata priključkom. Sata pa zato ker imam na plati samo en IDE na katerega je priključen en disk in en navaden cd-r pekač (plextor), ki ga ne mislim menjat . Iščem nekaj kar je v mejah normale (cca 50-70€) najraje pa bi se izognil nec-u, ker kakor sledim imajo nekateri velike probleme z njimi.
Prosil bi vas da predlagate nekatere modele, hvala!
Prosil bi vas da predlagate nekatere modele, hvala!
- spremenil: primy ()
nonenone ::
jaz imam optiarc nec sata in pri meni dela normalno, vendar moraš pazit če dela pri tebi s tvojo matično, najbolje je stestirat in potem vrnit trgovcu če ne dela - tako se zmeni, če boš tega nabavljal, lp
nonenone ::
če na moji plošči dela (asus m2n8-vmx) bo tudi na tvoji, sicer pa stane ta dvd ene 9 tisoč sit, tako da ne boš finančno propadel, lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optiarc AD-7173A!! Kaj je res tako zanič? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8592 (5603) | mtosev |
» | Nakup računalnika za deloOddelek: Kaj kupiti | 1611 (1252) | j3rn3jk |
» | Kvaliteten S-ATA pekač (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4339 (3814) | k4vz0024 |
» | Omejitev hitrosti pri peki CDOddelek: Pomoč in nasveti | 3025 (3025) | Dr_M |
» | Ocena Konfiguracije - X2 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4874 (3500) | mate2006 |